Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2009 01:25 - Скъпите коли и добре облечените банкери избягаха от Лондон
Автор: nwo Категория: Политика   
Прочетен: 4869 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 02.04.2009 03:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпите коли и добре облечените банкери избягаха от Лондон

Лондонското Сити посрещна първи април със спуснати щори на прозорците и затворени офиси, предаде ИТАР-ТАСС. Сградите, разположени в деловия център на британската столица, в които се намират банки, финансови компании, офиси, ресторанти и пъбове, се приготвят за обявените за днес масови протести, насочени срещу срещата на върха на Г-20. Жителите и собствениците на недвижими имоти в Сити се опасяват от безредици и дори от силови сблъсъци при предстоящите демонстрации. Ситуацията "нагорещяват" не само организаторите на акцията, но и полицията и местните власти, които през последните дни отправиха многобройни предупреждения за "засилена", "неотчитана отдавна в подобен мащаб" и дори "извънредна" активност на протестиращите.

image

Множество компании в лондонското Сити са предложили на служителите си да не идват на работа на 1 и 2 април, дните, когато ще се проведе срещата на върха, или поне да се облекат "по-простичко", за да не бъдат заподозрени от многобройните протестиращи, че са "банкери". На банките и офисите настоятелно се препоръчва през тези дни "да затворят врати", а на служителите - да не напускат работните помещения, ако не е крайно необходимо, и да не си определят срещи с клиенти в Сити. На собствениците на скъпи автомобили се препоръчва през тези два дни да не ги паркират на улиците в района, а още по-добре би било, ако в деловия център изобщо не се влиза с лични автомобили.

image

Шествието е организирано като част от инициативата за обявяване на днешния ден за "Финансов Първи април". За разлика от международния ден на хумора обаче Финансовият Първи април не предвижда лъжи, тъй като излъгани от банкерите и правителствата, според думите на организаторите, са десетки милиони хора, както във Великобритания, така и в други страни. Вече са приготвени определено нешеговити плакати като "Обеси банкера" и дори "Изяж финансиста".
Масовият протест на 28 март в центъра на Лондон обаче, който също бе насочен срещу срещата на Г-20, въпреки воинствените изказвания и участието на 35 000 души, премина без нарушения на обществения ред, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Демонстранти в Лондон нахлуха в Роял Банк
01.04.2009, 16:58
image

Протестиращите срещу Г 20 в центъра на Лондон са изпочупили прозорците на Роял банк ъф Скотланд и са нахлули в сградата.
Те са щурмували и сградата на „Банк ъф Ингланд".

image

Полицаите са били замеряни с яйца и плодове. По-рано днес бяха арестувани 8 души.
БиБиСи съобщава, че има ранени сред полицаите и протестиращите пред банката.

image

Над 4000 души са се събрали в центъра на Лондон, предаде АП.

Полицията предупреди  за „безпрецедентни" нива на протести.

image

Най-голямата вълна от протести се очаква да бъде пред сградата на „Банк ъф Ингланд" в центъра на Лондон.

image

Припомняме, сигнал за съминтелен пакет, открит пред банката, вчера стресна лондончани.

image

По-рано днес държавният глава на САЩ Барак Обама и премиерът на Великобритания Гордън Браун дадоха пресконференция след работната си закуска на "Даунинг стрийт" 10.

image

Браун беше категоричен, че на срещата на лидерите от Г20 ще бъдат взети глобални решения на глобални проблеми.

image







Гласувай:
1



1. анонимен - Печатницата за хартийки да не спира...
04.04.2009 16:26
Чифутския блян - печатницата за хартийки да не спира. Нови хартийки за заеми срещу обезпечение от реални активи. Поток от хартийки насам срещу поток от реална собственост нататък и така до края на света (в буквалния смисъл). Всички правителства трябва да задлъжнеят както и техните граждани най малко 3 поколения напред. Гоите трябва да са зависими и да не притежават реална собственост. За да бъдат сведени до санитарен минимум чрез ментета, замърсяване, болести, глад, войни, липса на здравеопазване и т.н. Те никога няма да повярват в това и затова плана ще успее. Тотален контрол и редукция на населението до необходимия минимум на обслужващ персонал. Образованието трябва да е недостъпно за гоите както и понятия като родов корен, националност. Тотален контрол над миналото, алтернативна лъжлива история, понятията етнос и национализъм да бъдат изкоренени от съзнанието им тъй като обединителен фактор, чрез който могат да противодействат. Внушение на безнадеждност у младите чрез беззаконие, бедност, пошлост, субкултура и агресия чрез използване на всички човешки слабости и пороци. Причините да се отдават на собствената им некадърност и мързел за да се увеличи ефекта от липсата на алтернативи. Православието да бъде унизено, опростачено. Да се публикуват унизителни за религията и националността им новини. Да се облъчват с вина чрез кухи фрази като холокост, толерантност, дискриминация до свеждането им до малцинство в собствените им държави. Всички медии да бъдат под контрол. Нещо неясно има ли?
цитирай
2. анонимен - Крутой форум для женщин
23.10.2012 22:49
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=1182">ссылка</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. http://www.justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
3. анонимен - интересные статьи для женщин
30.10.2012 13:51
у нас на вышеприведенном интернет-портале <a href="http://www.justlady.ru/articles-140619-sekrety-geyshi-iskusstvo-yaponskoy-lyubvi">justlady.ru</a> вы сможете взглянуть на большой выбор интересных статей на тему взаимоотношгений. здесь на веб-блоге все статьи выложены на всеобщее обозрение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nwo
Категория: Политика
Прочетен: 1876752
Постинги: 49
Коментари: 415
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930