Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2009 19:06 - ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЛИ Е САЩ?
Автор: nwo Категория: Политика   
Прочетен: 5341 Коментари: 10 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Поводи да си задам този въпрос има много, но конкретния повод беше едно предаване по т.нар. “Реална телевизия”, където бяха представени действията на полицията в САЩ на живо /без “редакторски” намеси/. Случаят беше накратко следният: полицията преследваше невъоръжен крадец на автомобил и го приклещи на един паркинг, като му затвори пътя с две коли. Той се опита да маневрира и да избяга на ниска скорост, като пряко не застрашаваше никой. Независимо от това петимата полицаи, които бяха обградили автомобила хладнокръвно разстреляха почти от упор нарушителя и случаят приключи успешно в полза на блюстителите на реда! В друг епизод се показваше преследване на хора с хеликоптери и третирането им като животни; действията на ”ловци на глави”, дивашки престрелки между полиция и граждани; разбиване на апартаментите и тероризиране на невинни хора, както и   арестуването им без доказателства , а само по съмнение, че са извършили нещо незаконно!....В наводнения от ураган  през 2005 г. град Ню Орлеанс, военни, полиция и граждани са разстрелвали без съд и присъда мародери и крадци на разбити магазини.  В някои градове на средния запад и щата Калифорния, все още има следи /изгорели сгради, разрушена инфраструктура и обезлюдени цели квартали/ от сериозни сблъсъци между граждани и полиция, станали преди години. Подобни действия едва ли имат нещо общо с демокрацията и ми напомнят на дивите комунистически режими в Източна Европа, бившия Съветски съюз или фашисткия /ционистки/ режим в Израел и някои латиноамерикански страни.

    През последните десетилетия сме свидетели как подобна “демокрация” само че в международен мащаб се изнася от световния жандарм САЩ по целия свят, предизвиквайки войни, геноцид и разрушения. За подобен “износ на революция” пледираха навремето  червените вождове от Кремъл и интернационалистите от “Коминтерна” , а обществена тайна е, че тези схеми и разрушителни идеи идваха от едно и също място и бяха поръчвани от едни и същи хора /за удобство ще ги наричаме “Архитектите на Новия световен ред” или просто “Архитектите”/!....

    Известния автор Олег Платонов в своята книга “Защо ще загине Америка” /изд. “Жарава”, 2002 г./ твърди,  че още от самото си начало САЩ възниква като една империя на злото. Според него: “Всички сили на злото, жестокостта, разврата и разложението, свойствени на юдейско-масонската цивилизация, са въплътени в историята на САЩ най-пълно и последователно”.  Американската нация се гради върху кръвта, костите, земята и собствеността на повече от 19 милиона изтребени индианци и неизвестен, но не по-малък брой роби негри. САЩ са епицентър на формирането на юдейско-масонска цивилизация и се управляват от юдео-масоните. Всички американски правителства през последните 80-100 години са доминирани от евреи, които определят политиката и нормите в тази страна. Не случайно много от днешните американци твърдят , че са страна “окупирана от еврейската клика” и негодуват и се срамуват от това зло.

    След като хвърлиха двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., убивайки близо 450 хиляди цивилни японски граждани, американското фашизоидно правителство продължи в същия дух да тероризира народите по света опитвайки се да им наложи своята идея за “демокрация”.  Заслугата за хвърлянето на двете атомни бомби в Япония принадлежи на масонът Хари Соломон Труман и неговите еврейски съветници и хора от правителството. Показателен е фактът, че след този сатанински акт, Труман е повишен в масонската ложа /Ложа Източна Долина Канзас; Шотландски ритуал/ в най-високата 33 степен – “Високопочитаем” /на 19 октомври, 1945 г./. Това е отразено надлежно в неговото масонско досие.

    След края на Втората Световна война по заповед на ген. Дуайт Давид Айзенхауер /върховен командващ на Съюзническите сили, а по-късно избран за президент/ във военнопленнически лагери в Германия, по най-дивашки и варварски начин са избити над 1 милион немски военнопленници! Тези данни излязоха наскоро, от разсекретени американски, английски и руски архиви. Айзенхауъер е човекът , който разпореди за бомбардировките над София и който предаде Балканите, Източна Европа и България на комунистическите касапи от Москва. Той организира и фарсовият Нюрнбергски процес, който трябваше да прикрие истината за започването на войната, да съчини митовете за гоненията на евреите и истинските сили , които стояха зад това! Хора като Айзенхауер и Хари Соломон Труман, по време на войната затвориха около 300 хиляди японци – американски граждани в концлагери в САЩ под предлог, че са “вражеско население”. Освен всичко друго това беше и акт на чист расизъм от страна на американското “демократично” правителство /да, едните там бяха “демократи”, а другите “републиканци”/. Любопитна подробност е, че част от тези лагери за “инакомислещи” американци не само , че са съхранени и запазени към днешна дата, но заедно с други новопостроени се намират в постоянна готовност да приемат до 1 милион лагеристи при нужда. За тези тревожни факти преди време алармираха неправителствени и правозащитни организации в САЩ.

     След десанта в Нормандия  и след капитулацията на Германия, Айзенхауер натиква над 2 милиона и 250 хиляди немски военнопленници в концентрационни лагери и е пряко виновен за смъртта половината от тях. В лагерите след войната, те са били изтезавани от палачи евреи с ток, кастрирани и убивани по най-варварски начин; включително чрез извършване на медицински експерименти над тях и убиване с отровен газ!.... Над 300 хиляди цивилни германци са изпратени от Айзенхауер в Съветския съюз за принудителен робски, нечовешки труд и повечето от тях измират още по пътя.

    До есента  на 1944 г. над 4 милиона руснаци, българи, казаци, украинци, беларуси, германци и други бягат от убийците на Сталин в Западна Европа, където търсят спасение.  Веднага след войната , по заповед на Айзенхауер и Чърчил те са върнати обратно в “руската зона” /според договорките от Ялта и Техеран/, където една част са разстреляни, а друга част са изпратени в сибирските ГУЛАГ за бавно и мъчително унищожение. По времето когато Айзенхауер е президент, той издава стотици заповеди за политически убийства /изпълнени от агенти на ЦРУ/ на лидери на суверенни държави по целия свят! За тези потресаващи факти на американската “демокрация” обаче упорито се мълчи, а  в официалните учебници по нова история няма нито дума!

    Действията на Айзенхауер са част от плановете  “Моргентау” и  “Килхоул” /вид средновековно мъчение/, които са разработени от ционистите в американското правителство Хенри Моргентау /финасов министър при Рузвелт [Франклин Делано Рузвелт; Розенфелд]/, Хари Декстър Уайт/Вайс/, Бернард М. Барух /съветник на Рузвелт/, Самуел Розенман, Стефан Уайз /основател на Американската ционистка организация и Световния еврейски конгрес/, Джеймс Пол Вартбург /бивш комунист, ционист и нач. на информационната служба/, Джон Шиф, М. Фелдман, Е.М. Вартбург, Самуел Рифкинд и др. Зловещият план “Моргентау-Уайт” е съгласуван със Йосиф Висарионович Джугашвили – Сталин и другият масон и “Архитект” – Уинстън Чърчил. Той е  предвиждал следвоеното окончателно разрушаване на Германия като държава, а  една от целите на този план е била и физическото унищожение на не по-малко от 20 милиона германци след войната. Част от този план е изпълнена, но по-късно с оглед на икономически изгоди /финансово заробване на Германия и другите европейски държави/ той се променя и става известен като “план Маршал”. Под ударите на плана “Маршал” не попадат единствено Финландия и Швейцария, които тактично отклоняват американските заеми за следвоенно възстановяване /същото , което днес се прави в Ирак и Афганистан!/, което по същество представлява кредитиране на американското правителство, в стремежа му да се освободи от безконтролно печатаните във Федералния резерв “безценни зелени хартийки” /долари без златно и без стоково покритие!/, превръщайки ги в световна валута!.....

    От Втората Световна война до сега, “Архитектите” от САЩ са организирали десетки локални войни и конфликти, в които са загинали милиони хора. Ще припомним някои от по-важните такива конфликти /по същество военни престъпления и геноцид/ с участие на американската армия:

 

Окупация на Япония, 1945-48 г.

Филипините, 1948-53 г.

Виетнамската война, 1964-73 г. – избити над 3 милиона виетнамци!

Лаос, 1964-73 г.

Доминиканска република , 1965-66 г.

Корея, 1966-69 г.

Израелско-арабска война, 1967 г.

Спасителна операция при Маягуес, 1975 г.

Ел Салвадор, 1979-92 г.

Иран, опит за спасяване на заложници, 1980 г.

Ливан, 1982-84 г.

Гренада, 1983 г.

Бомбардиране на Либия, 1986 г.

Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г.

Панама /свалянето на Нориега/, 1989 г..

Ирак /Войната в Залива/, 1991 г. – избити над 200 хиляди иракчани!

Сомалия, 1992-94 г.

Агресията срещу Югославия, 1999 г.

Афганистан, 2001-2006 г.

Ирак, 2003-2006 г. – до този момент са избити над 350 хиляди иракчани!

 

    През изтеклия 20-ти век, само за един период от 20 години ЦРУ е свалило 14 латиноамерикански президенти; тези действия продължават и до днес.

    Общо от 1798 до 2006 г. САЩ са използвали военна сила зад граница 239 пъти, провеждайки държавен тероризъм! Парадоксалното е обаче, че след 1941 г. Конгресът на САЩ  официално нито веднъж не е обявявал война. Правомощията в това отношение са съсредоточени единствено в ръцете на президента и той само уведомява конгреса с доклад за приложената военна сила, след което обикновено формално получава разрешение за нейното продължаване. Необявяването на война от САЩ е хитър трик да се притъпи общественото внимание и хората да бъдат заблудени, че това “не е война”, а само някакъв “конфликт” или “мироопазваща операция” /”хуманитарна операция”/; нищо че в подобни “дребни” /но за това пък постоянни/ конфликти и войни с ниска интензивност след Втората Световна война са загинали около 20 милиона души; т.е. повече отколкото в Първата Световна война!

     Другата по-съществена причина САЩ официално да не обявява война в тези конфликти е, да се заобикаля международното право и Женевската конвенция и да не се плащат след това евентуалните искове за нанесени на потърпевшите държави щети. Рано или късно обаче сметката за всички тези военни престъпления, престъпления  срещу човечеството и геноцид /които са без давност!/ ще бъде връчена на САЩ и тогава тази страна ще фалира и ще се разпадне, ако това не се случи и преди това под напора на вътрешното й разложение и непреодолими противоречия посочвани от анализаторите.

    След терористичните удари в САЩ на 11 септември 2001 г. и приемането на Закона за патриотизма, президентът на САЩ получи още по-големи правомощия да води необявени войни. Тук обръщам внимание, че излязоха редица документи и факти, а и няколко книги за атентатите в Ню Йорк /взривяването на двете кули-близнаци/, в които будни публицисти и независими анализатори доказаха, че атентатите са организирани от тайните служби на САЩ и Израел, с цел развързване ръцете на “Пентагона”, ЦРУ, ФБР и “Мосад” за “кръстоносен поход срещу тероризма” /разбирай инакомислещите и несъгласни с фашизоидната политика на САЩ/ в страната и по целия свят!?!....При това президентът Джордж Буш ясно формулира принципите на американската “демокрация” и Новия световен ред /Pax Amerikana/: “Който не е с нас е против нас!”....

    Решенията за военни действия и за “борба против тероризма” се вземат от президента с помоща на Съвета за национална сигурност, който е основният консултативен орган по въпросите на националната сигурност и външната политика. Този съвет е учреден още през 1947 г. от президента Хари Соломон Труман.

     Извършеното от САЩ през последните години в Ирак е чудовищно по своите размери. Само за една година там американските военни са избили над 100 хиляди души от цивилното население, използвайки двутонни бомби, муниции с обеднен уран, авиация, тежко оръжие, ракети и химическо оръжие /фосфорни бомби/ забранени от международните конвенции. Унищожена е и голяма част от инфраструктурата на страната. По данни на УНИЦЕФ, вследствие на двете войни в Ирак с американско участие и наложеното преди това ембарго /липса на храни, медикаменти и лекарства/ е причинило смъртта на около 5 милиона деца до 14 годишна възраст! Тук дори не искам да коментирам целенасоченото унищожаване на иракското културно наследство от Месопотамия /Шумер, Вавилон, Елам и Асирия/, което е част от световната култура и най-вече на Европа и Азия.

    Всичко това е дало повод американски правозащитни организации да заведат съдебни дела срещу собственото си правителство за военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид, като исковете /обвинителен акт от 160 страници/ са подадени в Германия, чието  законодателството позволява това. По този въпрос у нас и в Европа се налага информационна завеса и негласна цензура! По света обаче вече редица държавни глави и сериозни  политици сравняват открито Буш с Хитлер и Сталин и, че политическата обстановка в САЩ започва все повече да се доближава до тоталитарна диктатура от фашистки или комунистическо-болшевишки тип!

    Нека видим как стои въпроса с демокрацията в самите САЩ и дали тази “демокрация” е много по-различна от Сталинския режим, този на Хитлер и Мусолини или този на ционистите в Израел. Истерията в САЩ по повод “тероризма” изглежда е в следствие на собствените им комплекси от провеждания от тях държавен тероризъм, пред който другия просто бледнее. Много е удобно за тоталитарната диктатура да си измисля врагове под формата на някакъв абстрактен тероризъм, който дори няма център и конкретно лице, като изключим създадените от ЦРУ  “герои” от рода на Заркауй, Осама Бен Ладен, неуловимата организация “Ал Кайда”, която е навсякъде и никъде; и други такива, които даже не съществуват. Безпрецедентен факт е , че 5 години след събитията от 11 септември 2001 г. при цялата мощ на държавния апарат на САЩ, все още няма нито един осъден за терористичния акт, като изключим “признанията” на някакъв смешник – терорист /с явни психически отклонения/ , който при това е бил арестуван далеч преди датата на атентатите?!?... Този факт сам по себе си показва , че цялата работа е съшита с бели конци. Очевидно е , че “Архитектите” и техните марионетки не са много добри в създаването на легенди от този род и им липсва и достатъчно  въображение /често повтарят едни и същи стари схеми/. В същност те основно разчитат на пропагандната машина за промиване на мозъци, която отлично работи в масмедиите отвъд океана, но в Европа и други части на света  хората все пак имат глави на раменете си и могат да преценяват трезво нещата.

     “Борбата срещу тероризма” е идеалното оправдание за ограничаване на гражданските свободи в САЩ, тоталния шпионаж, финансовите репресии /увеличаване на данъците и множество др./, прилагането на сила и тежки злоупотреби с властта. Това е и ефикасно оръжие за справяне с инакомислещите /дисидентите/ и поставяне на 300 милионния американски народ ,състоящ се от различни етноси в състояние на пълно подчинение и заробване. Ще дам един малък пример; наскоро в САЩ по Закона за патриотизма на 22 години затвор беше осъден американски лекар. Вината на лекаря от ирански произход била, че основал фондация за събиране на помощи за иракските деца!?!......

    Публична тайна е, че в момента САЩ  държат първенството по брой затворници на глава от населението; в САЩ имат най-много затвори и най-много затворници /над 1 милион/. Много от тях са афро-американци и са третирани и използвани да работят в затворите като съвременни роби, при това напълно “законно”.  Абсолютно незаконният затвор в американската база Гуантанамо /окупирана територия на Куба/, където се държат хора с години без съд и присъда и се изтезават при нечовешки условия е много добър пример за погазване на всякакви граждански свободи и нарушаване на законите /включително и международните/ от американското правителство.

    Друг елемент от американската “демокрация” е тоталният шпионаж на граждани, фирми, неправителствени организации, общественици и лидери на различни движения. Тоталният шпионаж /политически, икономически, в личния живот и др./ на САЩ естествено включва и цели държави /и приятелски и враждебно настроени/. Това се осъществява по различни начини и най-вече чрез спътниковата система “Ешелон”, която чрез своите супер компютри е в състояние да прихваща всеки разговор по стационарен и клетъчен телефон, информация от компютри, факсове, Интернет връзки,телекс, радиостанции и др. комуникации. Това обаче не е достатъчно за “Архитектите” и те от години се опитват да въведат система за следене с микрочипове, вложени в документите за самоличност и дори имплантирането им под кожата на всички американски граждани! Това е кошмарът за който предупреждаваше навремето Оруел в книгата си за “Големия брат”. За сега имплантирането на чипове се прилага само на затворници, диви и домашни животни и на доброволци, но не е далеч времето когато ще се опитат да посегнат и на обикновените хора. В момента те са принудени в документите си за самоличност да слагат пръстовите си отпечатъци, а напоследък се въвеждат и биометричните им данни; тревожното е че подобна схема на тотален контрол се предвижда и в ЕС, където сме се запътили с бодра стъпка, като млади комсомолци, под строгите погледи на еврокомисарите!...

    За това как действа тоталитарната полицейска система на САЩ спрямо обикновените хора и инакомислещите, ще дадем два примера случили се с българи:

    Бившия депутат от СДС Дянко Марков /известен с патриотичните си и националистически възгледи/ по времето когато е народен представител, пътува с дипломатически паспорт до САЩ по покана на Българския Национален Фронт, за международен конгрес в Чикаго. На летището, без повод единствено той е спрян от цялата българска група и разпитван като арестант в продължение на 3 часа от петима офицери, каква е целта на неговото посещение в САЩ. Пред опасността от дипломатически скандал , накрая е освободен, но му е дадено да разбере, че не е желан в САЩ поради своите демократични възгледи и критики към глобализма!

    Друг наш сънародник, известен лекар, отива на работа в щата Юта, където командва сектата на мормоните /която е свързана с ЦРУ/. След отказа му да влезе в сектата и да им сътрудничи, му е скалъпен светкавичен съдебен процес за изнасилване на една от сектантките и без доказателства е изпратен незабавно в затвора, където лежи повече от 3 години. След намесата на български адвокати и международни организации, лекарят е освободен и екстрадиран от САЩ. В момента той води съдебни дела срещу американската държава за нанесеният му тормоз и съдебен произвол. Бихме могли да цитираме и множество други такива случаи, но едва ли е нужно – картината е ясна и с просто око.

     Олег Платонов изтъква, че в момента обществено-политическата система на САЩ представлява крайна форма на тоталитаризъм, по абсолютен и по-опасен от познатите ни досега – фашизма , комунизма и ционизма. Фактически американската тоталитарна диктатура, макар и по-прикрита, е една сполучлива комбинация от трите вида! Според Платонов: “Има два пътя да лишиш човека от всякаква свобода и да го направиш малко колелце в тоталитарната машина. Единият е да строиш хората в редици, да ги заставиш да маршируват и скандират нужните думи. Този път избраха Сталин и Хитлер.

    Вторият път – от самото детство да превърнеш човека в безлично същество, в послушен робот. Още като бебе да го лишиш от волята да прави собствен избор, да заложиш в съзнанието му общи стереотипни представи за неговите цели и за всичко в живота изобщо. В този случай не е необходимо даже да го нареждаш в редичка, той сам ще се нареди там, където му покажат внедрените в съзнанието му кумири. Америка избра втория път”.

    Дали и нас в България по същият начин марионетките и агентите на “Архитектите” не ни гласят да ни направят духовни идиоти?!? Ще им позволим ли това да се случи!!!

Георги Войнов


Тагове:   държава,


Гласувай:
1
01. анонимен - Съжалявам но тоталитаризма е ха...
16.02.2009 13:51
Съжалявам но тоталитаризма е характерен с това, че има само една партия, свободните дискусии се ограничават и се упражнява терор. В САЩ има няколко партии, дискусиите не се ограничават и не се упражнява терор.По тези категории Платонов греши относно изводите си за САЩ.
цитирай
2. анонимен - "Сиреч, това Обединение"
17.02.2009 07:02
От: И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

Драги сънародници,

Хей Xopa, Осъзнаxтели се?!!
БЪЛГАРИО a ти?
Призна ли Южна Осетия като равноправнa с тебе, или още се “мъдриш” накъде те мъкне за носа Евро-Конгломерата??

Защо / Евро-Конгломеpат / щe paзбepeтe пo-дoлу.

Концентрирайки се погрешно само около Финансовите средства като изход от Икономическите проблеми, новосъздаващите се Международни, Евро-Бизнec Отношения, именно сега наложиха осезателно„БЪЛГАРСКИЯТ CИНДРOМ” да се завърши, но преди включването на България c останалите държави в членство.

Казвам преди включването в членство, поради факта, че;

Не може да се очаква Пълен Успех на процеса към една по-Висша форма на Международни Демократични Отношения, само чрез Икономическа промяна, без да е проведен по-важният етап;

Промяна на Старото Вътре-Държавно Социално Устройство и ръководство.

Ето защо Евро-Конгломеpатa, който включи и България с всичките Остарели Вътре-Държавни форми на ръководство и Управление, въвличайки всички присъщи нему проблеми, не може да се нарече Истинско-Демократично Международно „Обединение-Съю”!

Европейското „Обединение” в тази си форма, понастоящем не е Истинско Обединение, а само една „Конгломерация”!

„Конгломерация” от Държави с остарели вътpe-Социални устройства.

„Конгломерация”,
Понеже Никоя от Държавите-членки, както и България не Осъзна навреме Нуждата от (Политическата)Pъковoдната, Вътре-Държавна Социално-Устройствена реформа като Първи и по-Важен етап за Успеха към процеса на промяната към Новите Международни Отношения, затова „обединението” е само една Конгломерация вce oще.

Наблягайки само на интеграцията в Икономическата област, без да се планира по-важното - Реформата на Силите, които създават Икономиката, именно Вътре-Държавнaтa Социалнa Реформа, ПООТДЕЛНО за всяка една Държава-членка.
„Конгломерация”,
Поради още една и може би най-важна причина;
Именно факта, че сега в 21 в., Евро-Конгломеpатa, е включил в членство Държава-КОЛОHИАЛИCТ, не постигнала всe още възмездието си за Извършенo престъпление срещу Правата на Човека и цял един Народ, a даже като член претендира за Демокрация в Международните Отношения.

Целтa на този Идеен План e съвсем други, за да се описват подробно факти, oт пoдoбeн poд, но не може да не се отбележи, че Aнглия -(член в Евро-Конгломеpатa ), в 1971 г., чрез таен договор и Милитаристично-Агресивни цели, погубвайки Жизненото право на цял един Народ, завладява насилствено територията му.

Същият тoзи „Еврoпеец” в съглашение с“Чичо-САМ”-дpугият Милитарист, създават Най-Голямата Военна база за унищожeние в Света, построена върху „Открадната територия”;

Това е базата “Diego Garcia” до момeнта.

Тази база е основния Милитаристичен плацдарм за Военните АГРЕСИИ срещу Човека и унищожения, сееща смърт и разрушения, както в Афганистан, така и в Ирак.

A за да завладеят и световния Петрол сега Военните АГРЕСOPИ ca насочили очи и към Иран и Грузия.
(Подробности ще намерите в Документалното филмче (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.), притурка DVD-диск в края на материала.)

Става дума за Народа от Архипелага CHAGOS, останал без Родина заpaди КОЛОHИАЛИCТA-Aнглия и подложен на ИЗГНАНИЕ до ден днешен.

Народ без Родина, за който нито една прогресивна сила в Света (начело с ООН), не се Застъпи ефективно, за да Принуди и НАКАЖЕ КОЛОНИЗАТОРА, връщайки Родината и жизнените му права.

Tук ще Запитaм;
l Демокрация ли е да се търпи „Кражбата на териториално- жизненото право на цял един Народ” от Държава-член в Евро-Конгломеpатa, разчитаща на забрава за това??
l Демокрация ли е това, да се знае, търпи и остави цял един Народ без Родина, a да гoвoрим за Евро-“демокрaтичeн”Съюз?
l Какви ca тeзи Нови Международни Отношения и тази “демокрация”, за кoито всички Европейци говорим, претендирамe и “градим” в момента?
l Как и по какъв критерий беше проведен избора за членство в Евро-Конгломеpатa ( “cъюзa” ), така и не стана напълно ясно, но щом е допусната такава огромна грешка в подбора, че е включен член-КОЛОHИАЛИCТ, пределно e ясно, как отново „Финансовите Бизнес-интереси от нов вид” за пореден път са замеcени и са основният движещ фактор на тoзи „Нов вид Международни Eвро-Бизнес-“демокрaтични” Отношения”.

Какво e Истинска Демокрация и Демократична Свобода ?

1/ Toвa e Правото на Производителя-Работник!
Конституционнoтo Правото на Производителя-Работник да бъде активен участник не само в Производството, но и в Пропорционалното Разпределение на Печалбите от товa Производство!

2/ Toвa e Правото на гapaнция за Hеcъдимоcт!

Конституционнoтo юpидичecкo гapaнционнo Право за Hеcъдимоcт на чecтнaтa чacт oт oбщеcтвото, a нe третирaнa нapaвнo c преcтъпнaтa, и заcтaвянa лично да дoказва нeвиннocтa cи чpeз cвидетeлcтвa за Cъдимоcт.

Кoя Държава в cвeтa e гарантиралa товa, Конституционно??
Никoя!!
Тогава нямa и Демокрация никъде !!

”Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали.”

Факта е неоспорим!

С уважение:
И.П.Енчев /
цитирай
3. анонимен - "Истината за проблемите "
17.02.2009 07:08
От: И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

“Екологични поражения от НАТО-вcката aгpecия в Югославия”
За 78 дни НАТО –("нашият" псeввдо-защитник),
осъществи 34 хиляди полета с 1200 самолета, които извършиха 2300 бомбардировки.

Общото количество на хвърлените мунициите е около 79 000 тона. Във въздуха бяха отделени големи количества вредни остатъчни продукти от самолетното гориво, сред които амониев перхлорат, поливинилхлорид, оловен стеарит, полибутадин, полиетилен.

Отработилите газове на изтребителите съдържат азотни окиси, които отнемат озон от атмосферата.
Бомбардировките подложиха екосистемите, водите почвата и въздуха на Балканите на безпрецедентно замърсяване с над 100 токсични вещества, сред които 10 тона радиоактивен уран (U-238) - силно отровен карциноген и мутаген, който води до разрушаване на хромозоми и вродени дефекти.

Урановият окис нанася жестоки поражения на дихателната система и предизвиква образуване на малигнени тумори.
Той не подлежи на дезактивация или неутрализация.

Мунициите с обеднен уран са причина за 8-кратното повишаване на радиоактивността, констатирано в Република Македония през май 1999 г.

Многократните бомбардировки на индустриалния комплекс в Панчево доведоха до изливането в Дунава на 1400 тона етилендихлорид, 800 тона на 33% -ен разтвор на хлороводород, 1000 тона натриевa основа, около 100 тона живак и 200 тона амоняк!!

Концентрациите на винилхлоридни мономери във въздуха се увеличиха 10 600 пъти над нормата.
Когато горят, те образуват силно токсични газове като фосген и молекулярен хлор. Саждите, серният двуокис и хлоровъглеродите превишиха допустимите концентрации от 4 до 8 пъти. Диоксините бяха разнесени на хиляди километри от ветровете. В Северна Гърция концентрацията им през май беше 15 пъти над допустимата.
Бомбардирането на заводите "Застава" доведе до излив на няколко тона пирален в р. Велика Морава - приток на Дунав, който е източник на питейна вода за над 10 милиона души.
Пираленът е токсично вещество, което дори в ниски концентрации има карциногенен ефект. При бомбардировките на нефтокомбинатите се отделяха тонове полихлоринатни бифенили (PCB), един литър от които може да отрови 1 милион литра вода. От рафинерията край Белград се отделиха 150 тона PCB, които изтекоха в р. Сава.

От март до юли 1999 г. по поречието на р. Дунав концентрациите на формалдехид и феноли бяха между 2 и 4 пъти по-високи от допустимите.
През април с.г. нефтено петно с дължина 15 км и ширина 400 км плава две седмици по Дунава и стигна Черно море.
През май нефтени петна пътуваха многократно от Видин до Русе.


С бомбардировки бяха разрушени хвосто-хранилищата на мините Бор и Мойховац, които се изляха в околната среда.
От 18 до 26 април в югозападна Румъния серният двуокис, азотните окиси и амоняка предизвикаха симптоми на отравяне сред граничните войски.


Националната служба за наблюдение на околната среда в България съобщи за 3 до 4 кратно увеличение на концентрацията на сероводороди, амоняк и фенол.
В граничните зони на България концентрацията на олово в почвата се повиши 3 пъти, на мед - 1400 пъти и на кадмий - 30 пъти.
Между 12 май и 1 юни 1999г. над Румъния и България се изляха киселинни дъждове. Сателитните снимки над полуострова показват огромни облаци от азотни окиси, серни окиси и въглероден моноокис. Озоновият стратосферен слой над Европа беше изтънен.


Кoгa Европа щe cъди ("нaшият" пceвдo-зaщитник дoпуснaли и в България )-

НАТО- “Чичо-САМ”, зa тeзи огромни Екологични поражения, извъpшил caмo нa Бaлкaнитe ??

Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали.”

Факта е неоспорим!

С уважение:
И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg


цитирай
4. анонимен - "Сиреч, това Обединение"
17.02.2009 07:36
Драги сънародници,

"За пълното си щатие, Човек трябва да има Славно ОТЕЧЕСТВО"
Симонид Кьоский, 5 век преди Новата Ера

Хей Xopa, Осъзнаxтели се?!!
БЪЛГАРИО a ти?

Как чувства всичко това Будният Български народен дух?
Ккак в този “Глобален процес” скрито действат други почити невидими сили, поставящи всяка една Европейска Нация в много по-опасна зависимост в сравнение с досеги изпитания от историята.
Отнемайки всичко от всеки, като се започне със Свободата, Демокрацията, Суверенитета на Личното право, Територията и така нататък.
Ползувайки новите технологии, Интернет, ДЖИ-Eс-Eми, “Блу Чипси”- Интегрални чипове, имплантирани вече в личните документи, парите, и вече подкожно за всеки един жив организъм, включая И Човека, следят, контролират и завладяват постепенно Глобално всичко.
Средствата, които тази “невидима сила” ползва са такива, че нито една Европейска, а и друга Държава на Планетата не е изпитала в историята си до сега.
Едно правителство-----Европейско,
Една територия--------Европейска,
Една парична единица--Европейска,
Един закон------------Европейски,
Една полицейска, вече Военизирана система-Европейска,
Една Военна структура под предтекста, че е “пазеща” всички, oт какво и от кого?
За жалост все още не Европейска военна структура, а НАТО-“Чичо Сам”, настанил се вече и в Източна Европа, прокламирайки, че “пази” мира от тероризъм, който той сам с военните си машинации и терористическите си акции ( и дaжe теракта в New York 9/11/2001, Афганистан и Ирак, а вече се готвят и за война в Иран), поддържа постоянно “горещи” точки на Планетата, с цел единствено печалба, чрез търговията с оръжие.
Всичко за сметка на милионите човешки жертви, нищетата, неграмотността, болестите и откраднатата Свобода и Демокрация.
Остаря лозунга “Разделяй и владеи”. Сега вече той гласи; “ГЛОБАЛИЗИРАЙ и Владеи” !!
Защо? Защото съвременните международни условия предоставят възможност, чрез Глобални Конгломерации;
Европейска, Американска и Азиатска - по-лесно да се завладее и хегемонизира над Света и Планетата ЗЕМЯ.
Кой и на кого са нужни тези ужасни неща и влияние над всички – Глобализацията??

Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали.”

Факта е неоспорим!

С уважение:
И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg
цитирай
5. анонимен - "Сиреч, това Обединение"
17.02.2009 07:46
"За пълното си щатие, Човек трябва да има Славно ОТЕЧЕСТВО"
Симонид Кьоский, 5 век преди Новата Ера

Разделяется народ по классу,
по нации, (печально и стыдно) ;

Я - Pусский человек и это
много значит,
Смирением своим наш славится
народ...
От горя много пьёт, от
счастья тихо
плачет,
Он любит всей душой и в
нищете живёт.

И никогда его поставить на
колени
Не смог во все века ни
Запад, ни Восток!
И никогда ему, гниющему от
лени
Не создавать прямых к
развитию дорог...

Он любит шиковать, разбрасывать
деньгами,
Спуская лишь за час, что
нажил за года...
Он может сохранять, что
создавал веками,
И рушить всё подряд, теряя
навсегда...

В нём - праздность и разруха,
свобода и
плененье,
Чуть зримая усталость и тоска...
Достойная любви и восхищенья,
И осуждения... слегка...

Я - Pусский человек по месту
и по сути...
И никогда не стану я другим.
И пусть меня за русский
нрав осудят...
Я буду только благодарен им...
цитирай
6. zaw12929 - Факт, е горенаписаното То док...
17.02.2009 12:24
Факт, е горенаписаното
То доказва, че САЩ са най демократичната страна, модл за другите. Тя така го иска и го прави и затова е демокрацията на неограниченит възможности. Такава ставаме и ние
По нрав българите сме най близко до американците...
цитирай
7. merkator - Няма две мнения.
19.02.2009 10:16
Ако някъде по света има демокрация то това е в САЩ!!! Всичко друго е суха статистика...
цитирай
8. monarchism - Доста
22.02.2009 01:12
Доста съветска пропаганда има в наши дни....
цитирай
9. spasunger - stoyanski,
03.03.2009 11:56
И каква по-точно е разликата между на практика двете единствени партии в САЩ? Само претендират да има разлика - сменят се президенти с обещания за "Промяна", но пак си карат по старому... И никой кандидат за президент от двете на практика единствени партии от Линкълн насам не е бил номиниран даже да се състезава за президентското място, без изричното съгласие на определен кръг от хора, условно наричан "политическия елит". Гениална система просто.

Има дискусии, но в определени рамки. Има дадени теми, които са табу и който дръзне да спомене нещо по тях, автоматически е обявяван за лунатик. У хората има вродена склонност към авто-цензура ("да не говорим за някои неща..."), а масовите медии насаждат стереотипи на обществото, които никой даже не си и помисля вече да постави под съмнение. Да ти е познато от близкото ни минало??

Нямало терор? Не си чел т.нар. "Патриотичен Акт". Новия президент въобще не си и помисля да го отмени - защо ли? Сега тяхната полиция има право да ти влезе в къщата и да те отвлече без никакви обяснения, ако си "заподозрян" в тероризъм. Достатъчно е комшията ти или някой друг да доносничи за теб (а това там се счита за нормално, нали всички са съвестни граждани все пак). Да ти е познато това? Ще ти подскажа: Германия, 1933-1945г.

Да не забравяме и за постоянното промиване на мозъците им както от медиите (да ти напомням ли, че мнозинството от гражданите подкрепиха войната в Ирак, защото медиите им втълпиха колко е справедлива, а сега всички реват), така и от религиозните им секти (да споменем, че 60% от американците вярват, че края на света идва, а 1/3 се съмняват в еволюцията и смятат, че света е бил създаден преди 6000 години по времето на Адам и направената от реброто му Ева).

Картинката май се прояснява?

А как ще обясниш това? --
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#The_message_of_the_Georgia_Guidestones

Ти си на ход.
цитирай
10. анонимен - cheap high heels
18.01.2012 05:02
Couldn't be written any better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this <a href="http://www.theuniuni.com/shoes-boots/heels-pumps.html" title="womens high heels">womens high heels</a>. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!Welcome First time jumped here on your site, found on Bing. It really helps to have sombody to talk to other then my divorced parents <a href="http://www.theuniuni.com/" title="cheap high heels">cheap high heels</a>. Thanks again.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nwo
Категория: Политика
Прочетен: 634072
Постинги: 49
Коментари: 415
Гласове: 283
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930