Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2008 00:03 - ГОЛЕМИЯТ ТЕАТЪР С КУКЛИ, ЦИОНИЗЪМ И ИЛЮМИНАТСТВО - Част 1
Автор: nwo Категория: Политика   
Прочетен: 3608 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 03.08.2008 00:12


ЕЛИТЪТ - ФИЛОСОФИЯ И СВЕТОГЛЕД

Описание на мисленето на илюминатите

Портрет на илюминизма

 

Съдържание

Предговор

Големият театър с кукли – ционизъм и илюминатство

Кадифената ръкавица на кардинала

Мистерията за познаването на Бога

1.  За манипулацията на масонското учение - Великият Архитект на Вселената – великата манипулация с понятието за Единен Бог

 

2.      Ключ за разбиране механизма на манипулацията - Истината за рептилоидния мозък

3.      Пирамидата в която ционизмът отстъпва място на илюминизма – описание на пирамидата, описание на Четвъртоизмерната Матрица и мястото на човека в тази Матрица

4.      Същност на илюминизма – интервю с един инструктор илюминат

5.      Откровение на един от Елита  /Изповед на свръхчовека/

6.      Портрет на един илюминат

7.      Портрет на една млада душа, с минимална възможност за бъдеща еволюция

8.      Изводът! Кой е?

ДА СЕ ПРЕСТАНЕ ПОДХРАНВАНЕТО НА СИСТЕМАТА

СИСТЕМАТА НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕ ИЗКУСТВЕНО ИНЖЕКТИРАНА И ПОДХРАНВАНА.

ДА ПРЕСТАНЕМ ДА БЪДЕМ КУКЛИ НА КОНЦИ ВЪРХУ СЦЕНАТА НА МАНИПУЛАЦИЯТА НА СЕГАШНОТО ЧОВЕЧЕСТВО

СЕГАШНАТА СИСТЕМА – ЧЕТВЪРТОИЗМЕРНАТА МАТРИЦА ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ

                                                                           ПРЕДГОВОР

 

ГОЛЕМИЯТ ТЕАТЪР С КУКЛИ, ЦИОНИЗЪМ И ИЛЮМИНАТСТВО

 

Планът се развива с точност. Ционизъм в основата, а на повърхността - много имена. Двадесети век. Болшевизъм, В НАЧАЛОТО. Глобализъм НА КРАЯ. Глобален егоизъм най-точно. В основата ВСИЧКО Е тоталитаризъм. СТРЕМЕЖ ДА СЕ ПОДЛОЖИ ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ

Доказаната манипулация. Факти! Механизмът за манипулиране на човечеството! Случайност ли е това! Вижте лостовете на този гигантски механизъм – как е възможно да се допусне, че той би могъл да бъде изобретен от някой обикновен човек?

От страна на кого! “Майстор”, посветен, определено разумна сила!

Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека!

“Майсторът” отдолу е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер. Всеки от тези посветени или илюминати е “майстор”. Също така и маг. Но този Майстор, който е най-отгоре на Пирамидата / за справка виж Пирамидата изобразена върху една еднодоларова банкнота/,  не е просто евреин, нито просто даже и хазарски евреин, нито юдеин, нито пък “ешкенази”, той е преди всичко космополит, интернационалист, посветен или всъщност “илюминат”.

Изтъкахме си платното, ритнахме си кросното.”

Толкова приказки за евреите – за и против. Кому е потребно това, чия воденица обслужва? Та и накрая, абсурдния спор, как е възможно да се избиват евреи, от страна на самия Хитлер, след като последният бил роден в семейството на Ротшилдови.

Целта е проста, да се създаде антисемитизъм, която накратко е осъществима чрез приказки срещу “чифутите”. А от това, да се възползват впоследствие тези Отгоре по горните етажи на Пирамидата! Тоест Високите Посветени или Високият Елит, играчите в сянка!

Как! Ето, това е майсторлъкът!

Проблем, реакция, разрешение – като се води за носа наивника в точката, в която трябва.

Точката е илюминизмът. Еврейството, ционизмът са само една голяма спирка по пътя на нейното изпълнение. Хитлер преди да е бил антисемит, е бил преди всичко илюминат или най-малкото използван от последните.

Ционизмът ще бъде пожертван в крайна сметка. Той е станал прозрачен /изтъкали са си платното чрез него/ и от него полза повече няма. След това “изтъкаване” на това “платно”, ще последва изритването на “кросното”.

Но илюминизмът останал досега на заден план, ще стане видим и ще излезе напред.

Илюминизмът, илюминатите, и изпълнението на техния план, ето това е осъществяване по точки на Планът. Планът, какъв е този план, ето – това е въпросът!

Евреите според този план отново ще бъдат пожертвани, но не “ешкеназите”, а тези, невините и обикновените. Тези, които са служили за “подпалка”! Тези, които наистина бяха жертвани в предишния “холокост”. /Наистина, да се твърди, че е нямало никакъв холокост е огромно нахалство, но и преувеличаването произлиза от същите тези “майстори” играчи, създали цялото понятие за антисемитизъм. 

 

Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма. Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество. Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан,  отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало. Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер.

 

 

Войната е  стъпка по пътя на осъществяване Плана на илюминатите.

Няколко прогностични извода:

ЦИОНИЗМЪТ ЩЕ БЪДЕ ЖЕРТВАН

ИЛЮМИНИЗМЪТ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ОСТАНЕ СКРИТ ЗАД МЕДЕНИ ПРИКАЗКИ ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ С ЧОВЕШКО ЛИЦЕ

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНЯВА КАТО КОНСТРУКЦИЯ КОЯТО Е В ПОЖЕЛАТЕЛНО ВРЕМЕ, И КАТО КОНСТРУКЦИЯ КОЯТО Е ФАКТИЧЕСКИ ВЕЧЕ РЕАЛИЗИРАНА /РАЗМИНАВАНЕТО МЕЖДУ ДВЕТЕ Е НАЛИЦЕ/

Войната на Израел, с оръдие САЩ, но зад всичко това стоят група от хора, които се наричат просветлени, т.е.  “илюминати”. Илюминатите използват евреите, и самите илюминати създадоха понятието за антисемитизма.

Болшевизъм, фашизъм, социализъм, антисемитизъм, ционизъм, илюминизъм, и още по нататък, какво следва? Засега илюминизмът измества ционизма. И затова стъпка по стъпка следва да се запознаваме с всяко едно от тия понятия.

Информацията за илюминатите изтласква информацията за ционистите, и така после става ясен плана за изкуственото понятие за антисемитизъм, стават ясни и явленията на фашизма и болшевизма. Кафявата и червена чума. Все едно и също котило стои отдолу. Все един и същ център, но този център не е само еврейски, не е нито само израелски.

 

Планът на илюминатите цели точно това, да се премине през войната и да се излезе от нея като се създаде впечатление,че всичко се управлява от Тях – Елитът. И че този елит е съставен от хора, които са призвани да бъдат господари на човечеството.

Новият световен ред трябва да се въдвори след тази война и да създаде впечатление, че всичко е по точен план в развитието на човечеството.

В действителност, новият световен ред цели да забави именно еволюцията но човечеството и да го отклони от неговото развитие, като създаде нов вид човек, свързан с едностранчивото развитие на човека само като интелектуална конструкция без душа в истинския смисъл на понятието емоционално чувствен комплекс.

За да се достигне до тази тяхна желана конструкция, те се прицелват в точни премерени стъпки, една от които е миротворчество и глобализация.

По този път, методите им са изключително гъвкави, от войната и благотворителността, от бомбите и възстановяването - социално подпомагане на бомбардирания регион чрез вкарване на инвестиции, до кадифената ръкавица.

 

     КАДИФЕНАТА РЪКАВИЦА НА КАРДИНАЛА ИЛИ КАДИФЕНИЯТ ПОДХОД

 

Бъдете нащрек! Защото много може да си говорим, и да стоим пред екраните на телевизора и компютера, но в действителност Планът на Новия световен ред се осъществява много точно във времето. Объркани били, богоизбраниците! Ами, да, но какво от това! Планът им все пак се осъществява. Като по ноти! Организацията им се крепи на огромни пари, психологически установки в съзнанието на населението, които вече веднаж прокарани, ги обслужват. И ако даже се опитаме да обясним на детето, че всъщност компютърната игра, която играе, не е само така просто игра, тогава ще дойде таткото, който ще ни обясни, че то всъщност и животът и той бил една игра.

Така ще достигнем до Теорията на игрите, която иначе е голяма теория, но всъщност тя пренася Законите от материалното битие неправомерно в сферата на духовното битие. А душата на човека не е просто една материя, нито просто една енергия, нито пък само по-финна материя, нито само по-финна енергия. Смяна на мащаба и непознаване структурата на човека, т.е. неотчитане истинската същност на човека като душа.

Дущата на човека всъщност е онова, което го прави човек, и върви че обяснявай на тези от Елита за понятието човечност. Даже и тези от тях, които след дълги убеждения са възприели доктрината за глобализъм в човешко лице, и те също няма да проумеят, защо е недопустимо прилагането на Законите на материалното битие към духовното битие. Душата е създадена за да се развива по друг принцип. Законите на душата и човекът в този смисъл, са диаметрално противоположни на Законите на материята.

Тъй както е едно, когато един човек е приучен само да получава и да взема в своя живот, а друг човек - да дава от себе си, това е съвсем друго . В този смисъл Теорията на игрите не може да се приложи спрямо човешката душа. А и оттам, не може да се направи извода, че Господ бил всъщност един голям играч на зарове и после от там следва и другата нелепост, неправилен извод на някой илюминат, че животът бил също една игра.

 

 Кратък конспект върху илюминатския подход

– дълбоката философия на илюминизма и как тя рефлектира върху социалния живот

Методи на изследване

 

- Изследване разликите във височината на пирамидата, горни и долни етажи

- Изследване окото на пирамидата

- Безпарична икономика

- Илюминизъм и масонство, ционизъм и комунизъм – сравнителен анализ

 

Глобален Ред в човешки вид - същност         масонството и превъплъщенията му като ротарианство

 

Етапи на прокарване на Новия Световен Ред

 

Възцаряване на Новия световен ред

Преди възцаряването на Реда

След възцаряването на Реда

Първи период на външен просперитет

Втори период на опит за подчинение на населението и установяване на тоталитарен контрол

Окончателен крах на тоталитарния ред

 

Преминаване в Ново развитие на планетата земя

 

 

Какво представлява управляващият елит, кои са методите по които се управлява и възпитава това човечество, проблемът за отношението към Бога, Небесният Отец, или пък Великият Архитект, или пък Аллах, или Йехова

Христос и Луцифер, кои са те?

Защо отношението към Христос е показателно?

Колко вида Христос има в момента в съзнанието на човека?

Ню Ейдж мисленето и култура, най-голямата заблуда по пътя към излизане от противоречията

Ченълинг като източник на информация, от къде идва информацията?

Наставниците в етерни тела, наставници от Четвърто измерение, родоначалници на окултизма през 20 век, защо Учителя /Петър Дънов/ употребява думата “трици” спрямо ученията на някои от тях, Ню ейдж мисленето, Елена Блаватска, Елена Рьорих, Алис Бейли и връзката на трите жени – медиуми с групата от наставници от Езерото на Нагите, обществото на Златната зора, за каква Зора става дума, Дион Форчън и цялото това направление от Ню Ейдж културата, Ошо – Раджниш съзнателно или не, участие в бъдещата глобализация въпреки революционния имидж,

Окултизмът на 20 век, дело на Антихриста

 

Бележки относно Мистерията за познаването на Бога

Генерален извод – без познанието на Истинския Бог на човека не може да бъде разбрана същността на Илюминизма и Новия Световен Ред

 

Кои са религиозните форми зад които е нашият Бог?

Индуизъм, Будизъм и Християнство – Отецът на човешкия род като духовна тъкан

Юдаизъм, Ислям и Даоизъм – Абсолют, Творецът на материалното битие

Разликата между Стария и Новия завети

Кой е наложил Стария завет върху Новия завет?

Несъвместимостта на съставителството в Библията

 

Фарисейският квас и защо фарисеите се явяват в основата на проблема за развитието на тази планета – Заговорът срещу човешкия род от страна на Денница, има ли заговор от страна на илюминатите, има ли въобще илюминати и някакви тайни общества?

 

 

 

 

1. ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА НА МАСОНСКОТО УЧЕНИЕ –

МАНИПУЛАЦИЯ НА ЛУЦИФЕР

Как франкмасоните се организират и как предлагат на представители

от други религии да постъпят в техните ложи

МЕХАНИЗМИ НА ФИННАТА МАНИПУЛАЦИЯ

Да допуснем, че група от езически представители, поклонници на езическите религии се съберат някъде и решат съвместно да се помолят – всеки на своя бог. Те всички биха се съгласили, но трябва преди това да уточнят общото наименование, което да ги обедини. Индусите биха предложила това да бъде “Вишну”, а представителите на другите езически религии биха настоявали, това да бъде името на техния езически бог. И така, те не биха се споразумели кое име да използват, защото приемането на едно име би означавало подценяване на другите имена. Ето, точно това именно е целта на Сатан. Да накара хората да търсят начин да открият неутрална площадка.

Ако те изберат неутрално име като например “Великият Суверен и Създател – Архитект на Света”, тогава всички от събралите се за обща молитва биха се съгласили. И биха отправили своите молитви към този “Велик Архитект”.

Но тогава изниква въпроса – наистина ли в този случай при тази обща молитва, те всички се молят на бога на Авраам, Исаак и Яков, т.е. богът от Библията? Не разбира се, те всъщност отправят молитвата си към Демоните от езическите времена.

А сега да разгледаме случая, когато християни посещават някакъв индуски храм и са принудени да вземат участие в религиозния ритуал или служене. Бихме допуснали, че те всъщност ще се молят на Исус, даже и ако се присъединят в общата молитва към Вишну. Би ли допуснал Бога на Авраам, Исаак и Яков подобно служене. В Първо послание към Коринтяните апостол Павел недвусмислено заявява: Гл. 10 : 20 “Но казвам, че онова което жертвуват езичниците, жертвуват го на бесовете, а не на бога, но аз не желая вие да имате общение с бесовете. Не можете да пиете Господнята чаша и бесовската чаша, не можете да участвате в Господнята трапеза и в бесовската трапеза.”

Нека допуснем, че индусът се съгласи да смени името на Вишну по време на молитвата с името на Великият създател и Архитект на Света. Даже и да се извърши подобна смяна на имената, известни ключови елементи на езическата молитва ритуал остават.

Вие вярвате, че има само един бог. Това го вярват и самите дяволи И треперят от това. Но очевидно демоните само като вярват в неоспоримата истина, т.е. знаят за нея, не ще се спасят. Само доверяването на Исус Христос води до Спасението в сегашното време.

Сега вие знаете, че фримасонските организации спомагат за утвърждаването на Една Световна религия, спомагаща възстановяването на новия Световен ред. И така, вие осъзнавате колко сме близо до онова, което наричат Крайни времена.

И така, нека допуснем, че името на единният Бог, което ще приемем в името на единната молитва ще бъде “Великият Архитект на Вселената”. И тогава нека според масонското учение съберем един мюсюлманин, един индус и един християнин под един покрив. Пред първия великият Архитект се проявява като Аллах, пред втория като Вишну, а пред третия….

Но нека припомним какво говори апостол Павел: Че даже и те да произнасят едни и същи думи, то те се молят на различни начала: Баал е различен от Бога на Авраам, Исаак и Яков. Великият Архитект на Вселената е различен от Бога за който говори Исус.

И така, масонското учение и неговата разновидност в лицето на франкмасоните – респ. фримасоните, се опитват да обединят Началата в едно, което наричат велик Архитект. Очевидно това е опит да се въведе порядък, но зад този опит отново стои силата на Луцифер, защото както винаги се случва, всички смятат, че се молят на светлината, която даже и носи факел, а всъщност се оказва, че факлоносецът е отново служещ на тъмнината. Даже, въпреки, че името му е Носител на Светлината.

И така, наистина има само един създател на материалното Битие, но този създател, това е Абсолюта, който не е одушевен. От позицията на новият Адам, има само един създател, който е вдъхнал искра в човека.

Масонството греши, като разделя Създателя на две – светло и тъмно начало. Има един създател на материалното и един създател на духовното битие. Богът на човека е Вторият.

Опитът да се обединят религиите в една и божествата в един велик Архитект, това е дело отново на Луцифер.

Опитът да се създаде Универсална религия или Единна религия, /Забележка: Единна религия е различно от понятието за Единна вяра/ това е от Луцифер. Опитът да се обедини човечеството под формата на Глобализация или Нов Световен ред със старото човечество, това е от Луцифер.

Ще има една Единна религия само – тази на Любовта и личният опит, ще има единно човечество, но това ще бъде след Прехода. След сегашните последни времена, когато всеки един човек трябва да се самоопредели. А за да се самоопредели, е необходимо да чувства сърцето си, и да има информация за процесите, които стават около него.

За манипулацията с човешкия род, за лъжливото обединение, което извършва Луцифер, за фалшивия опит да се обединят религиите като екуменизъм. Човек трябва да знае за най-главното – методите с които се работи в Царството на Лъжата и насилието. И второ, за възможностите да се освободи от примките на това Царство, на тази Матрица.

Човекът трябва да се научи да разпознава лъжата и да се вслушва в гласа на сърцето.

Зад светлия стремеж за обединение на човечеството застава този голям Лъжец, който всъщност търси поклон на човечеството пред него самият.

И ако Луцифер бе наистина толкова милосърден към това човечество, тогава кому е потребно да му се кланят и отричат от името на другия на име Исус.

Методите, които използва са методи, които не могат да бъдат осъзнати с нормалното човешко съзнание. Лъжата използвана от Луцифер надхвърля обикновеното човешко познание. Затова и го наричат Най-големият Лъжец.

Представящ се за Спасител, който иска само едно, да му се поклонят, а това защо, защото обикновеният човек не знае за облога, нито за генералния План, нито за Заговора.

Лесно е да се обещава на хората Светлина, дори и с факел в ръката, когато те просто са незнаещи и умело приспани!

Изфабрикуваният етикет “Велик Архитект на Вселената”, стоящ под платформата на масоните и франкмасоните, опитът да се създаде една “Единна Религия”, един единен “Световен Ред”, това е дело на Луцифер.

    

Любими методи за манипулация

от страна на Луцифер сред масонските ложи

Посочва се дадена цел и чак в последния момент, се показва какво се крие под наименованието например на понятието “Велик Архитект”.

Ниските етажи на пирамидата не знаят към какво се стремят, те просто щурмуват някаква светла цел или идея. В последния момент се разбира, че под т.нар. “комунизъм” е стояла цяла една сатанинска доктрина под флага на Тайни общества от Илюминати.

Светлото бъдеще на комунизма се разкрива в хода на десетилетията, когато се разбира разликата между думи и дела.

Йезуитският лозунг, че целта оправдава средствата, че всъщност в името на делото, човек трябва да има две лица, че всъщност, е необходима конспирация за да успее това велико дело, всичко това са извадки от Метода на Луцифер

В името на доброто, използвайки присъщия исконен стремеж в човека да върши нещо творческо, светло и добро, /отново на гърба на Небесният Отец.- използвайки делото на този, който мрази и против който възстава/ да даде на човека импулс, който да го заведе към бездната.

Опити да обединение, за светли дела, революции, освобождаване от тирания, преврати, всичко това все върху една финна струна - човекът да се прояви като герой и освободител.

И все с една и съща цел – “всичко ще постигнеш, но само ако се отречеш от моя враг - Исус”.

Каква само омраза има в думите на Ницше, или думите на Хитлер против християнството. Против Християнския бог! А всъщност тези хора, и единият и другият биват експлоатирани в техния стремеж да подобрят нещо около себе си. И единият и другият се опитват да дадат повече познание и светлина, възможности за човечеството, но с какви само методи – типични за Луцифер.

А колко подобни на Ницше има сред нас и колко ницшеанци спят в нас, докато не разберем, че този свръхчовек всъщност трябва да се изработи с много труд и най-великото Търпение на Нашият Отец, който стои отгоре и отвътре в нас и ни наблюдава с най-голямото разбиране според нашия език и интелект.

В този смисъл Луцифер се явява също и като крадец на творението на Създателя, защото той умело се възползва от вече вложеното в човека и точно там е Великата експлоатация на стремежа да се прави добро!

Най-жестоката манипулация!

Колко милиони години ще изминат за да разбере човек, че не всяко добро е в негово благо. Че не всичко което се представя за добро и светло е в действителност - светло.

Че единственият път за развитие, който е оптимален, това е пълното доверие в истинският създател, и тогава ако той бъде слушан, не може да стане грешка в дилемата – наистина ли онова светло и добро се оказва благо!

Човечеството страда понастоящем от стремежа на отделни герои да направят светло и добро, което като импулс им бива вдъхнато от Луциферианския план.

Колко геройствания от този тип са създали войни, страдания, кръвопролития, все в стремежа да се направи добро и светло, импулсирано винаги от Луцифер, който винаги е факлоносецът! Винаги представящ себе си за Спасител, даже по – голям от “Онзи на кръста”.

Луцифер е в блестящи одежди, той не се унизява, той не обича да слиза при хората, той е привърженик на елита и ненавижда стадото. За разлика от Онзи – когото наричат Христос – Спасител, който се пожертва на кръста.

  

Каква огромна разлика в методите!

Луцифериански и Християнски!

За жалост християнството бе изцяло обхванато от методите на по-хитрия и комбинативния, и то вече в своето наименование Християнство, твърде много се отдалечи от оригинала проявен чрез живия пример на Спасителя.

В полето на живия пример, битката отдавна е спечелена от Христос. Никога Луцифер не може да прояви подобен личен пример, защото той не е такъв, напротив той се проявява в елитаризма, в Трактатите за богоизбраника, в геройстването, във всичко онова, което укрепва гордостта и фалшивия стремеж на човека да стане герой, Бог, известен в небето. Властта, Славата, са все негови качества, които обещава с лека ръка. Митовете за Боговете, Прометей, Икар, Спасителят на човечеството, Героят или Белият конник, всичко това е част от Луциферианската митология. Приказките за Граала, очакваното спасение на това човечество, Крал Артур и какво ли не още.

Цялата ни система на възпитание е положена върху тази луциферианска основа, която цели да изгради само едно – развитие на съзнание за геройстване от луцифериански тип. За да може впоследствие детето да поеме по Луциферианската пътека, да се охитва да стане герой, да воюва, и така се присъединява към Героите от митовете, които кой знае защо никак не допринасят за намаляване на страданието на хората. Те просто са герои – защо – ами за да бъсат герои и да удоволетворят в себе си един луцифериански стремеж за геройстване, властване, богоподражание.

Докато човек не проумее погрешността на тази Луцифериада, докато не се премахне из основи тази погрешна закваска за богоподражание, геройстване и войнстване в бъдещото младо поколение, никога тази планета няма да се успокои.

Винаги ще има по един герой, който ще иска да разбужда стихиите и така да причинява страдания на останалите, за тяхна сметка той ще иска да става герой, но не заради друго освен да утоли жажадата си за слава, богоподражание, чийто импулс дължи единствено на погрешното луциферианско напътстване.

За по-доброто вникване в механизмите на манипулация от страна на Луцифер, предлагаме няколко откъса илюстриращи изотвътре отношението на Хитлер и Ницше към Христовото Учение /очевидно към Христовото учение като такова, каквото те са го схванали и почувствали/

 

Хитлеровият критицизъм към християнството

1.     Християнството е религия, която защитава слабото и ниското.

2.     По своя произход, християнството е изцяло еврейско.

3.     То насилва хората да превиват гърбовете си пред звъна на черковните камбани и да пълзят пред кръста /изпитанието/ на чуждия бог.

4.     То започва преди около 2000 години между болни, изтощени и отчаяни люде, които са загубили своята вяра в живота.

5.     Християнските догми за състрадание и прошка към съгрешилия, възкресението и спасението, са пълна глупост.

6.     Милосърдието на християнина е опасно, не германска идея.

7.     Християнската любов е глупаво понятие тъй като любовта парализира човека.

8.     Християнската идея за равенство защитава нисшите раси, болните, слабите и сакатите.

Хитлер установява нео-паганистична (езическа) държавна църква

През 1936 год. хитлер установява нова езическа църква, която нарича “позитивно християнство”. Нека видим някои от принципите, които тя застъпва.

1.     Националната държавна църква изисква незабавно преустановяване на печата и разпространението и продажбата на познатата досега библия на немски език.

2.     Националната държавна църква отстранява от олтарите на всички църкви Библията, кръста и другитерелигиозни предмети.

3.     Върху олтарите не бива да има друго нещо освен “Моята борба”, и отляво на нея – една кама.

4.     Прави на другите онова, тъй както на тебе ти нареждат.

5.     Обичай само своя ближен и съсед, който е като теб.

6.     Онова, което бог е разделил, нека никой да не съединява.

7.     Свастиката и камата стават символ на немското християнство

/Неслучайно някои Ню-Ейдж текстове напомнят, че кръстът ще бъде заменен с езическата свастика./

Преклонението на либералните християни пред Хитлер

/Метод Втори, при който нито се отказват от християнството, а просто го подменят с езически модел, т.е. с това, как езичниците им се иска да бъде представено християнството или как те са възприели онова, което е оригинално Христово учение – подменяне на оригиналното Христово учение с арийско християнство/

1.     Ние, немските християни вярваме в нашият Спасител Исус Христос, в силата на теговия кръст, и неговото възкресение. Животът и смъртта на Исус ни учат, чо пътят на борбата е също път на любов и живот.

Създателят ни е поставил в една общност с преплетени съдба и кръв на германската нация, и ние като носители на тази съдба, носим отговорност за бъдещето на нацията.

Германия е в нашите ръце, Христос е нашият спасител!

2.     Източник и потвърждение на нашата вяра е божественото откровение в Писанието, както и традицията на нашите бащи.

Новият Завет според нас е един свещен документ на нашия Господ, Спасителят и Неговото царство.

Старият Завет, според нас, е пример за следване на пътя на развитие на човечеството.

3.     Като нация, на нас Вечният Бог ни е завещал Закон, който е специално за нас. Той се проявява в лицето на нашия лидер Адолф Хитлер, както и национал-социалистическата държава, основана от него.

Този Закон говори на нас от позицията на историята на нашия народ, история примесена с много кръв и съдбовност. Лоялността към този закон изисква от нас да бъдем войни за чест и свобода.

4.     Пътят за изпълнение на Германския Закон е път на създаване на германско паство обединение изпълнено с вяра в предначертанието от Бога. По този път, Господ ще царува в своето милосърдие и благодат. В него ще гори огъня на свещената саможертва. По него път, Господ ще срещне германския народ и ще му придаде от силата на своята вяра. От тази общност на германските християни ще израсне немската национална християнска църква, обхващаща след време целия народ на национал-социалистическата държава на Адолф Хитлер. Един народ! Един Бог! Един райх – една държава! Една църква!




Гласувай:
2



1. анонимен - за Небесният Отец
22.08.2009 17:11
Богът на Авраам, Исаак и Яков НЕ е Небесният Отец, а Единният Абсолют-Творецът на Материялното Битие! Небесният Отец е Синът на Единният и Отецът на нас човеците от когото е Душата ни и от когото иде Святият Дух и Словото-Иссус Христос! Казвате,че старият и Новият Завет не трябва да са на едно място.Да такае,защото са от различни ИЗТОЧНИЦИ ! Но и досега не се прави разлика !!!
цитирай
2. milady - molia ..vi
17.11.2010 17:14
ako moje dayte po to4no..obiasnenenie ..zasho STARIA I NOV ZAVET ,Da sa razdeleni.S uvajenie :JULIA :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nwo
Категория: Политика
Прочетен: 1876844
Постинги: 49
Коментари: 415
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930