Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2008 08:59 - 4th July - NEW WORLD ORDER Revolution. Governmental Freedom!
Автор: nwo Категория: Политика   
Прочетен: 1673 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 02.08.2008 23:52


4th July - NEW WORLD ORDER Revolution. Governmental Freedom!
image
На 4-ти Юли 2008 ще се проведе мирна демонстрация в редица градове по целия свят, която да изобличи упадъка, корупцията и лъжите, загнездили се дълбоко в нашите правителства. Това е възможност да изявим правото си на свободна и независима мисъл и да започнем борбата за възвръщане на нашите загубени граждански свободи. По улиците на Лондон, Вашингтон, Атина, както и във всяка друга политическа столица по света ще се проведадат демонстрации, които да настояват за възвръщането на нормалните правителства, защитаващи нашите човешки права. Това може би е нашата последна възможност да се обединим всички заедно в името на един свободен свят, в който искаме да живеем – НИЕ, гражданите на света ще бъдем чути на този ден – 4-ти Юли 2008.

Ние искаме да подтикнем всеки един жител на планетата да се включи в откриването на истината. Чрез независимо проучване на фактите всеки един може да установи какво прави неговото собствено правителство от негово име и какъв свят на бъдещето те градят за нас. Това не се отнася за конкретна държава или хора, които вие не познавате, това касае вашата страна, вашата общност, семейството ви, приятелите ви. Това ще засегне бъдещето ни и касае всички добри хора по света.

Може да е трудно да се отърсим от постоянното засипване с пропаганда от медиините официози, но вие трябва да знаете, че ВАШЕТО правителство систематично ограничава свободите ви, вашите права и най-важното: правото ви да съществувате като свободно мислещ независим човек. В много държави целта на диктатурата на правителствата вече е постигната и не трябва да забравяме на какво ни учи историята- какви могат да бъдат последствията от това да позволим на опасни личности да променят и да контролират нашата представа за този свят.

Ние посочваме 4-ти Юли като ден на независимата свободна мисъл, изразена чрез мирен протест. Това касае всички нас и е показателно защо всички ние трябва да надигнем общ глас за нашите свободи. Времето на лъжите, бълвани от медиите свърши. Момента да демонстрираме това е СЕГА! Трябва да привлечем вниманието на обществото върху опасността, която се задава. Действията на световният елит не трябва да бъдат толерирани по никакъв начин от никого. Тези крадци и лъжци трябва да се провалят в постигането на целта си – Новият Световен Ред.

Плановете на Новият Световен Ред прозират през вихрещата се световна икономическа криза, цеите на петрола, тероризма, глобализацията и политиката на мултинационалните корпорации. Нашите правителства на практика вече са превзети. Повярвайте, хората, за които сте гласували не са тези за които се представят. Разровете се в миналото им и ще разберете, че демокрацията ни е узурпирана от личности и организации от съсвем недемократичен характер. Тези хора имат за цел постигането на ПЪЛЕН КОНТРОЛ над живота на всеки един индивидуален човек.

Представете си бъдеще с отпечатък на ботуш върху лицето на човечеството завинаги – това е реалността, която подготвя световният елит за всички нас. Това означава край на вашата свободи, на правата ви, на избора ви, на вашата индивидуалност. САМО чрез протест и гражданско неподчинение могат да бъдат възпрепятствани тези планирани промени в живота ни от нашите правителства. Само обединени в едно, гражданите на света могат да се противопоставят на незаконните действия на правителствата.  ЗАЕДНО можем да спрем чудовищното тоталитарно бъдеще, което нашите политически „избранници” са планирали за нас.

НАИСТИНА ЛИ искате бъдещето ни да бъде поробено? Приканваме всеки един свободен гражданин на света в търсене на истината – молим ви да насочите вниманието си към този проблем... и бъдете готови- предстоящите години ще бъдат битка за свободите ни в обществото, в което живеем, на работното ни място, в ежедневието ни.


4th July - NEW WORLD ORDER Revolution. Governmental Freedom!



Тагове:   revolution,


Гласувай:
0



1. wanksta - :))
01.07.2008 09:25
2pac - KILLUMINATI .Ho' thru ya body ! Толкова са ми смешни тия масони,илюминати .... но пък малцина знаят ,че Бойко Борисов ,президента имат връзки с тези организации.Даже има снимки,показващи характерен поздрав за тези секти между двамата.А и преди да основе партийката си - Бойко провел 3 срещи с евреи от тези организации.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nwo
Категория: Политика
Прочетен: 1875872
Постинги: 49
Коментари: 415
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930