Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2011 23:03 - А ето всъщост какво е НИБИРУ
Автор: clubpulse Категория: Хоби   
Прочетен: 2124 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 05.07.2011 23:09


Нибиру е флагманският кораб на Галактическата Федерация от 4­то измерение на Галактика Млечен Път. Както при “Пелегай”, много различни цивилизации имат свои представители, живеещи на борда му. Освен Флагмански кораб на Федерацията, той е и планета и бойна звезда, а по размери е около три пъти по-­голям от Земята.
Първоначално е бил планета, която е излязла от орбитата си при имплозията/експлозията на Сириус Б. Накрая се оказала в областта на съзвездие Плеяди и поради това е известна като Плеадианска планета.
Нибиру станала космически кораб, когато една планета, неподдържаща почти никакъв живот, била направена куха и превърната в космически кораб. Тя пътува из галактиката. Затова хората живеят вътре в нея, а не на повърхността й. Предвидена е за пътувания в дълбокия космос, където няма слънце в продължение на години. Тя е нещо като изкуствена планета. Само кората й е оригинална.
Нибиру е и бойна звезда, защото е оборудвана и за война ­- на нея има и космически кораби и тежки оръжия. Когато преговорите пропаднат, тя може да се защити от атаките. Тя използва същите тези оръжия и за да защитава планети и раси от атаките срещу тях, когато е изрично овластена да направи това.

КАКЪВ ЦВЯТ Е НИБИРУ?

Червена планета със златист отенък, гледана откъм Земята тя изглежда като ярка, жълто­златиста звезда. Яркостта й отчасти се дължи на златния прах, разпръснат в атмосферата й, който се използва, за да се поддържа атмосферата на Нибиру и за запълване на дупките в атмосферата, причинени от ядрените ракети, изстреляни към нея по време на Голямата Галактическа Война, в която е участвала, и при която сериозно е пострадала. Златото отблъсква радиацията от космоса и предпазва намиращите се на кораба хора от смърт.
Става въпрос за същата война, при която планетата Малдек била разрушена от Нибиру, след като противопоставилите се сили са разрушили колониите на Марс, Венера и Земята. Биосферите на Марс и Венера също били разрушени, заедно с колониите там, в резултат на което от двете планети останала само пустош. Поради своята яркост, в древността, символ на Нибиру била звезда с осем лъча.

НИБИРУ ИМА ЛИ ПРЪСТЕНИ?

Да, като Сатурн. Те ускоряват движението й през пространството. Движат се в посоки противоположни една на друга - като крила, движещи се в противоположни посоки.

ЗАЩО НЯКОИ НАРИЧАТ НИБИРУ ЧЕРВЕНА КОМЕТА?

Защото има орбита и известно време е била ограничена от тази орбита - когато е била превзета през 2000та година пр. Хр. Тя изглежда в орбита, понеже пътува през галактиката, но тя може да я наруши, за да изпълни конкретна, поставена й задача, която би я отвела извън тази орбита. Може би това идва от времето, когато се е знаело за нейна стационарна орбита каквито са на останалите планети в Слънчевата система. По принцип, твърдението е вярно, но се отнася само за определен период от време, а не по принцип.

КОЙ ЖИВЕЕ НА НИБИРУ?

Има много раси и цивилизации, представени в популацията, която е на борда на Нибиру. Някои са хуманоиди, други влечугоподобни, някои са насекомоподобни, или андроиди и т.н. Има и такива, които приличат на косматите маймуни. Има буквално стотици раси и хибриди, представени там.
Всяка подобна група от същества живее в области, които наподобяват тяхното естествено обкръжение. Например, представителите на делфините живеят във вода, а влечугоподобните - в гореща и влажна среда. Хората живеят в среда, подобна на нашата тук, на Земята. Подобните на октоподи същества живеят в резервоари, направени специално за тях, и т.н. Тъй като Нибиру е близо 4 пъти по­голяма от Земята, място има достатъчно. Някои групи са се развили като цялостни цивилизации и не се връщат в собствените си светове толкова често, колкото другите.
Както и при нас, в рамките на тези раси има фракции с различни планове. Някои работят за подобряването на всичко, а други ­ не. Те също имат несъгласия и предразсъдъци, положителни качества и не толкова приятни качества ­ точно като нас.

ИМАТ ЛИ ТЕЗИ РАЗЛИЧНИ РАСИ КОНТАКТЬОРИ НА ЗЕМЯТА И ТЕ СПОДЕЛЯТ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ С НАС?

Да, да, да!!! Това причинява голяма част от объркването. Някои контактьори например, приемат информация, че Нибиру иска да превземе Земята и да пороби хората. В такъв случай, трябва да се зададе въпроса "Коя точно група, предаваща от кораба Нибиру, иска да направи това?" Това не означава, че всички от Нибиру искат да направят това. Все едно да кажеш, че Ку Клус Клан представлява всички бели хора на Земята и, следователно, всички бели искат да унищожат останалата част от населението и всяка друга култура и раса, която ККК не одобрява.
Тези контактьори приемат информация от дадена група на борда на Нибиру, но тя не изразява плановете на цялото население, намиращо се на Нибиру ­ както нацистите не представляват всички арийци на Земята.
Да, има малки групи на Нибиру, които искат да превземат Земята и те са предимно, но не единствено, влечугоподобни. Те, обаче, не изразяват мнението на болшинството на хората там, нито Главната директива на Нибиру за Земята. Има малки групи от хора и тук, на Земята, които искат да я превземат, но това не означава, че подобно желание е всеобщо.
Ако спрем да мислим за останалите цивилизации като за изцяло добри, или изцяло лоши, или като за такива с един план, или система от вярвания, ще можем да пресечем страховете, които възникват в резултат от този начин на мислене. Ако дадена група твърди, че те искат да превземат Земята, по­добре да попитате коя точно група там го иска, вместо да приемате, че това важи за всички тях.

КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА НИБИРУ?

То не е само едно, затова ще посоча няколко от всичките:
1. Страж на мира ­ представлява страж на мира в Галактиката, във връзка с което има много задължения. Едно от най­важните, е да се движи из Галактиката и да участва в преговори между различните напреднали и не толкова напреднали раси, при сключване на договори и съюзи между тях, както и в преговорите за мир между воюващи помежду си раси.
2. Генетично обновяване ­ участието в мирни преговори понякога включва използването на лабораториите на борда на Нибиру, за да се създадат нови хибридни раси. Те, както и генетичното обновяване, в някои случаи служат като средство за прекратяване на дадена война, тъй като много войни започват във връзка със спорове, свързани с генетиката. Както децата биват приучвани да споделят, така се прави и с развиващите се раси.
При расите, които са вече готови да бъдат въведени в галактическата общност, генетичното обновление се улеснява посредством средства, изпращани на съответната планета. Затова има много книги за рекодирането на ДНК, много курсове, които осигуряват обучение и подкрепа на този процес. Съществата, които изпращат информацията, в повечето случаи са членове на Галактическата Федерация и имат свои представители на Земята, които се опитват да помогнат. Затова има и много техники за рекодирането на ДНК. Всяка раса има свое генетично подреждане и при рекодирането на тяхното ДНК може да са необходими процеси, които не са необходими при рекодирането на другите раси. Но има и някои неща общи за всички. Например това, че емоционалното пречистване е ключът за рекодирането на ДНК.
3. Програми за контрол над мисиите, свързани с духовното израстване на планетите­членки на Галактическата Федерация. Макар, че главните операции, свързани с плана за духовно извисяване на всяка планета се провеждат в щабовете на Галактическата Федерация, разположени в съзвездието Сириус, това да имат кръжащи сателитни офиси спомага за изпълняването на много задачи и осигурява улеснения и ефективност. Тъй като орбитата на Нибиру преминава през нашата Галактика и тя е флагмански кораб на Галактическата Федерация, обикновено там се организират и провеждат програми за духовно извисяване на планетите и цивилизациите, свързани с Галактическата Федерация. Тъй като повечето от планетите в нашата Галактика са засяти от раси­членки на Федерацията, които могат да се намират по­близо или по­далеч до планетата, да има космически кораб на разположение за изпълнението на критични задачи - като например генетично обновяване - е от жизнено значение за успеха.
Програмата за духовно извисяване на Земята се координира чрез Нибиру с участието на всяка раса, както и с участие в многото съвети на Нибиру. Така ние сме в добри ръце и можем да разчитаме, че ще бъдат взети всички мерки, за да бъде подпомогнат нашия успех, и евентуално да станем член на Галактическата Федерация.
4. Център за контрол над мисиите на звездните потомци и заместителите. Става дума за обучаване и съдействие, за изготвяне на планове за техните мисии и за осигуряване на помощен персонал, който да наблюдава и пази душите, изпратени на Земята. При звездните потомци се осигурява съдействие по направляването им, при което се създават шаблони за оказване на помощ на техните родни светове във връзка с тяхната еволюция до поредното ниво.
Има още много неща, но достатъчно е да кажем, че красивите места с подвижни тротоари, стройните, подобни на древногръцките колони и пеенето, телепатично общуващите делфини (някои от които се движат изправени), са част от пейзажа на Нибиру, където се провежда подготовката и обучението на звездните потомци и заместителите. Част от него става в класни стаи по време на сън. Макар, че това често се твърди от отвличаните от съществата от видовете Сиви и Зета и макар, че космическите кораби са различни, на Нибиру също има класни стаи. Разликата е в обстановката ­ с музика, приятни цветове, спокойна. Когато ходя там на сън, не ми се иска да се връщам.

КОЙ УПРАВЛЯВА НИБИРУ?

Нибиру получава заповеди от централната команда на Висшия Съвет на Нибиру от Галактическата Федерация. Този Висш Съвет на Нибиру е бил създаден, за да се занимава с управлението и отговорностите, свързани с Галактическата Федерация. Това предполага възлагане на задачи на различните космически кораби на Федерацията, от които Нибиру, макар и флагмански космически кораб на Галактическата Федерация, е само един от многото. Това означава, че когато Нибиру бива изпратена с определена задача до дадена планета или звездна система, това става по заповед на Галактическата Федерация.
По своята същност, Нибиру е областен офис на Галактическата Федерация.

БИЛА ЛИ Е ПРЕВЗЕМАНА НИБИРУ ОТ ВРАЖДЕБНИ СПРЯМО ЗЕМЯТА СИЛИ?

Да. Тя е била основната сила за запазване на мира в галактиката до 2000г. пр.Хр. Тя е пътувала в 4­то, 5­то и 6­то измерение, но това се е променило, когато Мардук, внук на Ану, Плеадианския Командир на Нибиру, свалил от власт своя дядо и поел командването на бойната звезда/флагмански кораб. В резултат от този обрат в събитията, членовете на висшите съвети към Съвета на Нибиру, решили да ограничат способността му да преминава през звездните портали. Оттогава нататък, и доскоро, той имала достъп само до звездните портали в 4­то измерение.
Мардук, който бил 2/3 влечугоподобен, избрал да подкрепи своята майка и своето влечугоподобно наследство. Тази влечугоподобна фракция вярвала, поради техния мит за сътворението, че Земята принадлежи на тях. Поради това, те се опитали да превземат онова, което според техните вярвания им принадлежало по право. Те не вярват на хората и посочват настоящото състояние на планетата като перфектен пример и доказателство за това защо хората не са подходящи за пазители на тази планета. Те не вярват в хората и защото помнят конфликтите, които понякога са били започнати от хората, поради тяхната емоционалност.
Гледната точка на влечугоподобните е толкова валидна, колкото и нашата. Спомням си войната, провалила първия земен експеримент в съзвездието Лира. В тази война, хората нападнали първи влечугоподобните. Така че, и ние, и те, сме играли мрачни роли едни за други. За тях, ние сме тъмната страна. За нас ­ това са те. В някакъв момент, трябва да спрем да се обвиняваме взаимно и да прекратим конфликта между нашите раси веднъж завинаги.
Нибиру била мирно предоставена на контрола на Федерацията, когато Мардук абдикирал от управлението в полза на своя чичо Енлил и своя дядо Ану.

КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ НИБИРУ В НАШЕТО ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ?

Тя остава пусковия механизъм във връзка с нашето събуждане. Когато се приближи до нас, когато свали своите воали и ни се покаже, ще предизвика масово изместване на съзнанието. Човечеството ще се събуди за факта, че не сме сами във вселената и ще започне да се пита за предназначението на тази голяма планета/космически кораб. Тогава древните знания, подтискани от религията и земните правителства с цел да контролират хората, ще излязат на светло. Истинската идентичност на човечеството ще му стане известна.
Влиянието на Нибиру вече се усеща. Поради масивните си размери, вече оказва влияние върху времето, честотата на планетата и нашето слънце. Докато се приближава към нас, масата на Нибиру оказва натиск върху нашето слънце. То е като притискане на домат, докато започне да се пука. Това са слънчевите изригвания от слънцето. Слънцето се променя и започва да излъчва повече светлина. Нещо като да минеш от 60­ватова крушка на 150­ватова. Това променя нашето ДНК и активира скритите в него кодове, за да започне преобразуването на нашите тела от такива основани на въглерод, в такива, основани на кристалин.
Макар и свързано с физически дискомфорт, това преобразуване е необходимо за да преминем в по­високо измерение, т.е. - в 5­то измерение.

КЪДЕ Е НИБИРУ СЕГА И КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ?

Вече е в нашата слънчева система и пътува към Земята по своя рутинен път през Галактиката. Ето защо чувстваме влиянието й. НАСА и останалите правителствени групировки знаят това много добре. Нибиру е била забелязана за пръв път от нашите учени през 1987г. Чувстваме влиянието й от 1996г.
Относно това, кога ще се върне, това зависи от нас.Тя чака да си извадим главите от пясъка и да приемем най­после, че не сме сами във Вселената. Когато достатъчен брой хора достигнат това ниво на разбиране, тя ще се разбули и ще ни се покаже. Това ще стане най-късно до 2012 година. От нас зависи кога ще стане това. Нибиру е там, за да ни помогне и съдейства в нашето извисяване. Затова Галактическата Федерация я е изпратила в този отдалечен ъгъл на Галактиката. Време е да станем граждани на Галактиката. Нибиру е тук, за да ни помогне, както е помагала на много други да преминат през същия процес, и ще продължи да прави това през следващите милиарди години. И кой знае, може би един ден вие ще бъдете на този кораб по своя път към следващата планета, готова да се извиси.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ?

Съветът на Нибиру, известен още и като Висшият Съвет на Нибиру, се състои от всички членове на съвета, представители на по­малките съвети от различните измерения. Това е най­големият съвет в Галактическата Федерация на Световете и поради това изпълнява задълженията си на надзорен съвет на Галактическата Федерация. С други думи, Висшият Съвет на Нибиру е основният административен орган на Галактическата Федерация на Световете.

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ?

Координират усилията за мир, като подкрепят създаването и поддържането на съюзи между различните раси и планетарни цивилизации.
Осигуряват подкрепа за емисари и посланици на многото раси и цивилизации, които са членове на Галактическата Федерация на Световете.
Осигуряват събирания и форуми за обсъждане на бъдещето на Галактическата Федерация и нейните членове.
Разглеждат молбите за активно членство в измерните съвети на Съвета на Нибиру (Това е доброволна организация, в която членовете могат да изпращат свои представители).
Разглеждане на исканията, предявени от различните раси, цивилизации и планети, за членство в Галактическата Федерация.
Осигуряват обучение по гражданство за новите членове в Галактическата Федерация на Световете.
Поддържат Главната Директива, осигурявайки съдилища за уреждане на споровете между различните раси или планетарни групи.
Работят с други Съвети на Галактическата Федерация в рамките на нашата вселена, с цел уреждане на споровете между расите и техните отчуждени лидери.
Осигуряват защита ­ военна и друга ­ за расите­членки, цивилизациите и техните планети.
­ Относно духовното развитие:
Координират усилията между двете страни на Галактическата Федерация представени от Камарата на Алн (Тъмните Сили) и Авион (Силите на Светлината).
Следят за стриктното изпълнение на договора на всяка душа в галактиката.
Координират дейностите с Духовните Йерархии от галактическо ниво надолу.
Поддържат структурата на галактиката от гледна точка на измеренията, звездните портали и т.н.
Поддържат и изпълняват Божествения План за всяка планета от галактиката.
Координират усилията си с другите Галактически Федерации в нашата вселена, особено по отношение на трансфера на души между различните вселенски и планетарни училища.
Подпомагат родителските раси на планетарните училища.
Подпомагат водачите по преражданията/спират преражданията при създаването на уроци за поверените им преродени ученици, с цел духовна еволюция.
Разбира се, списъкът със задължения е много по­дълъг, но важно е да получите поне известна представа. Висшият Съвет на Нибиру е съставен от много по­малки съвети и групи, състоящи се от същества от всички измерни нива. В Съвета има буквално стотици хиляди същества.
Съветът от всяко измерение взаимодейства със съветите от другите измерения над и под него. Макар че Съветът на Нибиру дава своето мнение, Съветът на всяко измерение има правото да избира как да адресира тези изявления. Като общо, съветите на измеренията се справят много добре. Най­често споровете биват разрешавани.

СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ ЗА ТРЕТО ИЗМЕРЕНИЕ

Съветът на Нибиру, както официално е известен, е областен офис на Висшия Съвет на Нибиру, разположен в съзвездието Сириус, в главната квартира на Галактическата Федерация. Офисът на Съвета на Нибиру за Трето Измерение отвори вратите си на 1 януари 1997 в Канзас Сити, Мисури.
Аз, Джелайла, го основах заедно с партньорите си Тери Спиърс и Дермот Керин. Това стана 5 години след пристигането ми на Земята като Заместителка, заменяйки мястото на душата, обитавала това физическо тяло дотогава. Съветът функционира като собственост - моя и на моя съпруг. Плащаме такси и данъци както всеки. Поддържаме нашия сайт в Интернет, осигуряваме консултации, записваме на касети и видеокасети информацията на Съвета. Като представители на Съвета на Нибиру, имаме и следните отговорности:
Представляваме 9то измерение и Висшия Съвет на Нибиру тук, на Земята.
Подкрепяме директивите на Съвета на Нибиру за Девето Измерение, с цел образоване, подкрепа и просвещаване.
Осигуряваме Инструменти за Духовното извисяване за хората на Земята, както и подкрепа и обучение, под формата на книги, касети, видеокасети, занятия, семинари и др.
Даваме жив пример за използващи Инструментите за Духовно Извисяване, посредством своите действия.
Поддържаме работата и на други групи и индивиди, включили се в духовното извисяване на Земята и нейното население
Изпълняваме дългосрочния план на Съвета на Нибиру за подпомагане на Земята в нейното духовно извисяване.

КАКВО МИСЛИ СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ ЗА ОСТАНАЛИЯ КОНТАКТЬОРСКИ МАТЕРИАЛ?

Всеки подобен материал има своята стойност ­ ценим усилията и куража на всички, които предоставят такава информация на света чрез книги, статии, касети и сайтове в Интернет.

ЗА ИЗМЕРЕНИЯТА

За нас, измеренията не са вертикални, а хоризонтални ­ те са състояния на колективното съзнание. Едно измерение не е по­добро или по­лошо от друго ­ те са като игрални полета, където можеш да учиш уроците, които това състояние на съзнанието, или това измерение, могат да ти предложат. Можете да ги уподобите на футболни стадиони. Един от тях не е по­добър от другите ­ те са просто различни. Всичките са за игра на футбол - някои са открити, други закрити. Играта, която се играе, е същата, но отборите всеки път са различни. Понякога два едни и същи отбора се срещат, за да изиграят същата игра отново макар, че преживяването от играта и крайния резултат, са различни. Ние, които сме в девето измерение, сме “стари кучета”. Били сме наоколо дълго и сме играли тази игра на полярностите, опитвайки се да постигнем своята крайна цел...интегрирането.

Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар



Гласувай:
4



1. анонимен - НИСКО НИВО НА ЗНАНИЯ- НЕДОРАЗВИТА НАУКА
29.12.2011 14:12
Десетте измерения във Вселенията имат друго значение, а не смисълът който влага човечеството.Те служат като орентири или отправни точки- аналогията е много елементарна.Всъщност съдържанието е много сложно и непосилно за разбиране от човешкия мозък!!!
Съвременните астрономи и НАСА, трябва да се насочат в правилната насока за търсене и осъществяване на контакт отговарящ на човешкото ниво!ООН прави плахи тайни опити в тази насока!
За висико развитите технологични космически цивилизации не представляваме интерес, а необходимост за контрол за опазване мира във Вселената!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: clubpulse
Категория: Хоби
Прочетен: 28677
Постинги: 19
Коментари: 10
Гласове: 11
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930