Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2013 18:10 - Конспирология с Джеси Вентура - Пътешествие във времето
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2015 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Конспирология с Джеси Вентура – Пътешествие във времето

Източник

image


Различни варианти на конспиративните теории за пътуване във времето, да се споразумеят за едно нещо - правителството на САЩ като резултат от десетилетия научни изследвания са разработили технология, която може да се заобиколят законите на пространствено-времевия континуум.

Разследването започва със среща с Алфред Vebrom (известен също като Алфред Lebremont Vebr), който Джеси описва като "адвокат" Бръшляновата лига ", бивш Белия дом съветник и представи вътрешна". Според Vebra, пътуването във времето е "най-дълбоките и най-тъмните тайни Съединените щати." Въпреки факта, че Джеси е запознат с Vebrom и склонен да му се доверя, реакцията му е толкова скептичен. "Чакай малко. Стоп, стоп, стоп ... изчакайте. Вие казвате нещо подобно на "Машина на времето" от Хърбърт Уелс? Съм ви разбрал правилно? Да не би да казвате, че правителството на САЩ има нещо да се движи във времето или машина на времето? "
Джеси също се чудя защо тази технология (ако има такъв) да пазят в тайна. Vebr обяснява това с факта, че тази технология е заплаха, а дългосрочни експерименти в убийството на голям брой експериментални. "Те са били използвани по време на експериментите, знаейки, че много от тях загине. Експериментатори може да поеме контрола на ума, за да обхване човек изпратен на бъдещето или миналото, и хората просто изчезна, "- казва Vebr. Когато Джеси се чудеше защо в името на секретност правителството прибягва до убийства, Vebr обяснява: "Тъй като мъртвите не говорят."

Vebr смята, че развитието на технологията за пътуване във времето се проведе под прекия контрол на DARPA (Defense Advanced управление на научни изследвания) и ЦРУ. Той също така твърди, че технологията е адаптирано за военни цели и могат да бъдат използвани от правителството срещу САЩ по време на нападението, "9/11" на Световния търговски център в Ню Йорк. Вебер казва Джеси, че според неговите източници, през 1972 г. правителството на САЩ имаше снимки атаки 11/09/2001. Vebr проследява връзката между на "9/11" и технология време за пътуване, въз основа на одобрението на поддръжниците на неговата теория, че Доналд Ръмсфелд (секретар на отбраната по време на "9/11") пред Пентагона е ангажиран в програмата на пътуване във времето. "Това е - конфликт на интереси или не?" - Изисква Vebr.

- Да, това е страхотно - точно на Уелс. Използвайте времето за пътуване до план войни, борещи се дисиденти и нещо друго - изненада за мен "- чуваме гласа на Джеси поглъщания. Джеси бе изненада за изявление Vebra, че веднага след разработването на технологията за пътуване във времето, използвано за ранно (20-30 години), за да определят бъдещите американски президенти. Така че хората са съобщили за бъдещето си и да започнат да се подготвят за отговорна позиция, с други думи, на президентските избори - фарс. "Хайде! Това прилича на един от тези, сирене Sci-Fi рошава, Filmets, които са доста комичен да гледате. Аз съм готов да се сложи край на тези спекулации, обаче, когато той спомена нещо интересно ", - казва Джеси.

Vebr говорим на "hrononavte debunker", която, според него, е била използвана в началото на програмата, когато той е бил дете. С този "свидетелите" може да "подкопае завивките", тъй като той бил в миналото и твърди, че е в състояние да го докаже. "Така че той знае един човек, който пътува през времето и която има снимка доказателство за този факт. Може би трябва да се копае "- казва Джеси. "Ако има някой, който може да взриви ситуацията, така че - ти" - е отговорен Vebr. "Или ме в психиатрична клиника" - Джеси съмнения.

Джеси се връща в централата, за да се обсъди на среща с Vebrom заедно с нашия екип: Sarpong, юни Breyvmenom, Шон Стоун и Тайръл Вентура. Джеси казва, че той е бил информиран от "вътрешни хора", който твърди, че пътуването във времето е реално, но такава информация е класифицирана. "Това е перфектното оръжие, което може да овладее всяко правителство," - казва Шон. Тайръл - сина на Джеси, обаче, смята, че цялата тази дискусия - "пиле да се смее." Юнг споменава реактор CERN (Европейската организация за ядрени изследвания) в Швейцария, и казва, че много учени са загрижени за възможния ефект на реактора на пространствено-времевия континуум. Шон смята, че счупване на скоростта на светлината, можете да получите преди време. Юнг добавя, че тя открива странна китайското правителство да забрани споменаването на времето за пътуване в телевизията. "Следователно, те не искали" Завръщане в бъдещето ", филма" - ужилване Тайръл. "Не ... Правителствата правят това по друга причина, Тай. Истинските им мотиви са внимателно скрит "- убеждава го Джеси. Тайръл изглежда, че баща му е довело до някои истории, "Добри. Истината обаче може да лежи във факта, че всичко това - измама. Това Vebr казва, че има свидетелите, така че нека да отидем и да го намеря. " Разбира се, те биха могли значително да улесни задачата да пишете в интернет търсачката "debunker на пътуване във времето" или "Алфред Vebr времето за пътуване."

Тайръл и Шон се срещна с д-р Франклин Ruelem - ядрен физик, експерти са били на пътуване във времето ". "Събраните писмени доказателства показват, че нашето правителство е започнало да се експериментира с времето на най-малко 70, а може би преди 80 години" - започва Ruel. Д-р Ruel казва, че научноизследователската дейност започва през 1930 г. в институции като Чикаго и Принстънския университет, където Алберт Айнщайн е работил. Ruel продължава, описвайки легендарния "Филаделфия Експеримент", за които твърди, че са извършени през 1943 г., и е в основата за конспиративни теории в продължение на повече от 50 години. Според легендата, в тайна беше опит да го правят невидим боен кораб на САЩ, наречена "Елдридж". Някои теоретици твърдят, че корабът е изчезнал и се размърда с течение на времето от корабостроителницата във Филаделфия до Норфолк, щата Вирджиния. На борда на кораба са били 33 мъже и някои предположения, някои от които са изчезнали по време телепортация. Шон пита Ruelya: "Къде са доказателствата?" Ruel отнася Морис Джесъп - "сериозен изследовател" 1950, и автор на известната книга за НЛО "Дело НЛО," които акция, че на "Филаделфия експеримента" е експеримент за пътуване във времето . За съжаление, той извършил самоубийство през 1959 година. Шон добавя, че някои теоретици предполагат, че самоубийството не е - учен е бил убит, тъй като твърде близо до истината.

Д-р Ruel продължава историята на изследването пътуване във времето история за "Проект Монтоук", които, по негово мнение, на следващия основен крайъгълен камък. Ruel твърди, че "Проектът Монтоук" - по-нататъшно развитие на "Експеримента Филаделфия", и последвалите експерименти бяха извършени в "Хиро Camry" - военна база, разположена в източния край на Лонг Айлънд, Ню Йорк. "Същността на" Монтоук проект "е да се използват електромагнетизма за генериране на мисли в мозъка, следвани от тези мисли полагане на старо радио с огромни количества енергия - продължава да Ruel. - В един момент, енергията е натрупал толкова много, че започна да се движи във времето ".

Ruel след това казва Тай и Шон за изобретател - Стивън Гибс, човекът, на когото хората на бъдещето, се предполага, че над устройството за пътуване във времето, които той е подобрена и сега се продават под името "Sverhprostranstvenny кухина." Ruel казва, че се подобри ефективността на устройството с помощта на "енергийни вихри", описани като "център на vorticity концентрирана електромагнитна енергия, разпръснати по целия свят." Ruel добавя: "На теория, с подходящото оборудване може да се ускори до скорост на въртене на вихри над светлината и отвори дупка".

Юни Sarpong след това се изпраща в Ню Йорк, за да се срещне с човек, който твърди, че той е учен, който участва в проекта Монтоук "- Престън Никълс. Никълс дава описание на едно от парчета на оборудване, известни като "Montokskoe стол" - kresloobraznoy дивана, способни да работят с мислите на тези, които седят в него, а може би и да ги изпращате на бъдещето или миналото. Според Никълс, изпитването индивиди седеше гол,,, докато неврологичните сензори и специални антени електромагнитно излъчване бяха прочетени нервната система. Компютър, тогава преписвам мисли Гвинея, и след това, в зависимост от индивида, може да се движи на хората във времето. Юни пита Никълс, които са извършили експерименти и дали смъртта е причинена по време на експериментите. Никълс потвърди, че много хора са умрели, но не документално доказателство за това остава. Въпреки това, той знае името на информатора, за които ловната дружина Джеси. Юни комуникира с управителя, за да му каже новината. "Провокатори съществуват. Знам името му - Basiago "

Междувременно, Шон Стоун се среща с приятелката си, средно - Аня Бригс, който твърди, че от оцелелите "Монтоук", тя е в състояние да се научи много за пътуване във времето. "Това е истинско. Това е първото нещо, което трябва да знаете. Второ - това е изключително опасно. И трето - това е много по-сериозен, отколкото можете да си представите. Когато става въпрос за трансфер на технологии във времето - няма гаранции. Защото това лице "две плюс две" не е "четири".

Тогава екип започваш на централата, за да обсъдят констатациите и Тайръл носи нещо със себе си. - Е, Джеси, дори и да звучи налудничаво, но аз все още се намира г-н Гибс, за когото се твърди, че е изобретил машина на времето ", - казва Тайръл. "По пътя на" Порше "радара ми изглежда скъпо това нещо" - смее се Джеси. "Св. дим, така че ние можем да направим сега! Да вържеш това нещо с Шон и да видим, ако тя се движи през пространствено-времевия континиум "- Тайръл кирки. - Шон, ти не против? "- Попита Джеси.

Юнг продължава следите на Basiago, един от информаторите си, ветеран от тайни операции, който се нарича "човек в един микробус. Той твърди, че са провели задълбочени теории проучвания на конспирацията за пътуване във времето и говори за DARPA, ръководени от програма, наречена "Проект Пегас". Той също така казва, че знае името на информатора, който те търсят, и той може да организира среща.

Междувременно, Джеси, Тайръл и Шон са в Лас Вегас, за да се провери придобити Tyrell Стивън Гибс машина на времето в стаята "в пирамида", която се предполага, че е построен на мястото на енергийния вихър. Те се срещат със Стюарт Суердлоу, за които се твърди, че, за да пътуват във времето и може да им помогне използвате sverhprostranstvennogo кухина. Суердлоу казва, че ветеран "Монтоук проект", където той е бил тийнейджър, участвали в различни експерименти, свързани с пътуване във времето. Тайръл показва Суердлоу кухина, но той не бързаше да използвате устройството. "Това е, което ви казвам - тези неща е опасно, и аз няма да го използвам" - предупреждава Суердлоу. "Така че, аз дойдох тук само за да се възхищавам на този човек да върне? Той трябва да направи времето за пътуване - на Лас Вегас "- възмутен Джеси. Суердлоу казва: "Това е - модифицирана радио-електронно устройство. Той генерира интензивно магнитно поле, което може да влезе в контакт с вашата аура и енергия, за да я нарани, чакра система, вътрешните органи и промяна на енергията в стаята. Това не е добра идея. " - Да, нещо като той се грижи за нашите чакри, нали? "- Джеси шеги. Суердлоу настоява, че може да ги изпрати обратно, но по друг начин. "Като цяло, в хода на експеримент, за да се движи във времето, ще ви научи мислено да преминете към миналото, чрез паметта на ДНК, и по този начин, вие ще знаете кои сте били преди." "В съзнанието ми? Това не е пътуване във времето. Това е фантазия! "- Възкликва Джеси. Тайръл пита: "Каква е разликата между това, което казвате и хипноза?" В крайна сметка, аз искам да видя как някой изчезва. И Тайръл, "- настоява Джеси. Суердлоу казва, че времето и пространството са илюзорни и в действителност не съществуват. "Има нещо, което аз не вярвам в нея" - Тайръл поклаща глава. Суердлоу казва Тайръл не само подготвени, и всичко зависи от "това, което се фокусира върху". "Лично аз съм фокусиран върху измъкнем от тук" - смее се Тайръл. "Ха, аз не очаквах. Искахме да Суердлоу ни показа физическото движение във времето, но той не може да "- обобщава Джеси.

След това, Джеси получава телефонно обаждане от юни - тя свидетелите име Basiago. Джеси изпраща Тайръл и Шон за среща. Basiago, се крие в "Хотел без име", в свое изявление "единственият човек в света, проведено на физическото пътуване през времето" - така се казва на глас-нагоре. Изправени пред Basiago, Тайръл и Шон, на първо място, се интересуват от миналото си. Basiago казва, че той - адвокат от щата Вашингтон. В края на 1960 и началото на 1970-те години, той участва в Проект "Пегас", заедно с 140 американски студенти на възраст 7-11 години. Според Basiago координаторите на проекти са намерили начин да се отвори вихъра тунел в пространствено-времевия континуум, но да се тества технологията, те трябва са малки, умни и мотивирани представители на човечеството. Basiago казва, че първо трябваше да скочи в светлинен енергийно поле, след което тестов обект за 5-10 секунди в една дупка, и след затваряне се разкрива на друго място. Basiago твърди, че баща му - учен в DARPA, той избра да участват в експериментите, и че Basiago "скок" от Woodbridge, Ню Джърси до паметника небостъргач Bataanskomu в Санта Фе, Ню Мексико, покрити разстоянието на 2005 мили в продължение на няколко секунди. Basiago твърди, че той и другите деца бяха изпратени в миналото и бъдещето, до Катедралата на ценна разузнавателна информация и влияние върху хода на различни исторически събития. "Ние бяхме във военен лагер на Джордж Вашингтон и го посъветва да се оттегли от пристанището на Ню Йорк - разказва Basiago. - Обяснихме, че сме от бъдещето, ние всичко, тъй като ние заявихме, че той ще спечели войната за независимост, е първият президент на Съединените щати, а в действителност - бащата на нацията. Обаче, че всичко това се случи, той трябва да се възползва от нашите съвети и гърба с две или повече хиляди американски войници от пристанището на Ню Йорк. И той направи така, да се укрепи в средата на нощта. "

Според на Basiago, с изключение на баща му, проектът също участва важни политически фигури, например - Danald Ръмсфелд. Basiago нарича различно име - Барак Обама. "Барак Обама е един от 140-те студенти, избрани да участват в" Проект Пегас ". Да, аз се срещна с Барак Обама. Ясно идентифициран като бъдещ президент. В действителност, един от постоянните предизвикателства на проекта е да информира бъдещите президенти, така че аз се срещна в Албъкърки с Джордж Буш-старши, Джордж Буш-младши и Бил Клинтън малко след като им е било казано за бъдещето на тяхното председателство. " В предишните статии и интервюта Basiago твърди, че Обама е свързан с ЦРУ контролирана програма за посещение на Марс в началото на 1980 г., но сега изглежда са коригирали история.

Тогава Basiago посочва, че той има картина, която потвърждава верността на думите му. Basiago показва Шон и Тайръл снимка от Адрес Гетисбърг, който представя малко момче в средата на глината поле, я по-мека подметка обувки и палта извън размер. Basiago твърди, че момчето на снимката - това е.

Тайръл и Шон Джеси доклад за резултатите от срещата. "Аз вярвам, че вие ​​трябва да видите този човек - Анди Basiago," - казва Тайръл. "Аз разбирам, че е някоя стара снимка и каза да я той?" - Изисква Джеси. - Слушай, Basiago ни отведе до Санта Фе, Ню Мексико, и ще ни покаже лаборатория Сандия на ВВС "Къртлънд" - убеждава си Тайръл.

Джеси отиде в Албакърки с Тайръл и Шон за среща с Basiago. - И така, вие трябва да ме убеди, защото съм известен скептицизъм "- предупреждава Джеси.









Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741103
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031